- Adım
- ilgazcirasi
- Cihazım
- Xiaomi mi 4
- Konular
- 38
internette redmi note 5 pro modelini izledim, bu model ülkemizde satılacak mı?
satılacak sadece bır sure daha beklemen lazıminternette redmi note 5 pro modelini izledim, bu model ülkemizde satılacak mı?
Redmi 5 plustan farkı İşlemci olarak 625 ten 636 ya gelmiş ve çift kamera olmuş onun dışında ciddi bir fark yok. Hatta sanırım hiç bir fark yok. Ki kaldı işlemci olarak kullanımda fark ortaya çıkmaz ancak iki üç yıl sonra güncellenen programlardan sonra belki farkı gösterir. Kamera olarak çift kamera takıntısı olmayan biri için sorun değil ki kaldı Redmi 5 plusun kamerası fiyatına göre iyi diyenler de oldu bilmiyorum siz nasıl buldunuz kemarayı.Bi yerde okumuştum. 2 milyon talep varmış fakat Xiaomi sadece 300 bin tane üretebilmiş. O yüzden şuan için bulunması çok güç diyorlardı. Tabi ne kadar doğrudur bilemem bende bekliyordum bu haberleri görünce geçen hafta Redmi 5 Plus aldim.
Redmi 5 plustan farkı İşlemci olarak 625 ten 636 ya gelmiş ve çift kamera olmuş onun dışında ciddi bir fark yok. Hatta sanırım hiç bir fark yok. Ki kaldı işlemci olarak kullanımda fark ortaya çıkmaz ancak iki üç yıl sonra güncellenen programlardan sonra belki farkı gösterir. Kamera olarak çift kamera takıntısı olmayan biri için sorun değil ki kaldı Redmi 5 plusun kamerası fiyatına göre iyi diyenler de oldu bilmiyorum siz nasıl buldunuz kemarayı.
Ama arada ciddi fiyat farkı var 400 tlye yaklaşan hatta belki de geçen bir fiyat söz konusu. O yüzden Redmi 5 Pro almak pek mantıklı gelmiyor. O paraya note 3 hatta zorlasan mi 6 gelir. Sırf tasarımından dolayı o kadar para vermek mantıklı gelmiyor. Tasarım içinde Redmi 5 plus yok performans içinse note 3 alınır bu telefon ortada kalır yine şahsımca ))
Bence mantıklı olan seçimi yapmışsınızÇift kamera olayına gelince bl kilidinin açılmasını bekliyorum. Google Cam o konuda her şeyi hallediyor. Kamera performansi gerçekten bu fiyata göre (920₺ ye aldim 4/64) muazzam. Dediğiniz gibi işlemci konusunda sd 625 kendini ispatlamis bir işlemci ki bunu da 11 saat ekran süresi vererek fazlasıyla kanıtlıyor. O yüzden bende doğru tercih yaptığımı düşünüyorum.
Bence mantıklı olan seçimi yapmışsınız
Google Cameraya hiç girmedim onu da yaparsanız zaten Redmi 5 Prodan farkı pek kalmaz yazılımsal olarak ücretsiz kamera iyileşmesi yapılabiliyor bu yüzden 400 tl fazla vermeye de gerek kalmıyor
Hayırlı olsun telefonunuz
Yinede bir cift kamera gibi performans alamazsiniz belirteyim firmalar cift kameralari bosuna koymadi 625 de guzeldir hostur ama cok eskidi.Çift kamera olayına gelince bl kilidinin açılmasını bekliyorum. Google Cam o konuda her şeyi hallediyor. Kamera performansi gerçekten bu fiyata göre (920₺ ye aldim 4/64) muazzam. Dediğiniz gibi işlemci konusunda sd 625 kendini ispatlamis bir işlemci ki bunu da 11 saat ekran süresi vererek fazlasıyla kanıtlıyor. O yüzden bende doğru tercih yaptığımı düşünüyorum.
Yinede bir cift kamera gibi performans alamazsiniz belirteyim firmalar cift kameralari bosuna koymadi 625 de guzeldir hostur ama cok eskidi.