Orange Fox yükleyin TWRP şifre istiyor.Bu şey yüzünden root bile atamıyorum twrp yüklüyorum reboottan sonra siliniyor twrp şifreli şifresini kırmak için format data yapıp tüm dosyaları silmek zorunda kalmam da cabası yedeklemeye zamanım olmadığı için ve bunuda yaptıktan sonra bilgisayardan telefon görünmedi oda cabası ki root atmak artık nerdeyse imkansız halde lanet olsun hiç yüzüm gülmez mi
Bu şey yüzünden root bile atamıyorum twrp yüklüyorum reboottan sonra siliniyor twrp şifreli şifresini kırmak için format data yapıp tüm dosyaları silmek zorunda kalmam da cabası yedeklemeye zamanım olmadığı için ve bunuda yaptıktan sonra bilgisayardan telefon görünmedi oda cabası ki root atmak artık nerdeyse imkansız halde lanet olsun hiç yüzüm gülmez mi
Onu yüklendikten sonra şifre istiyor mu pitchplank denedim onda istediOrange Fox yükleyin TWRP şifre istiyor.
Hayır ben kullanıyorum şifre istemiyorHocam twrpden flash atamıyorum twrp yuklenince sifre istiyor onun için format atmam lazım onu yaptığımda da pc ye bağlanmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onu yüklendikten sonra şifre istiyor mu pitchplank denedim onda istedi
Telefonunuzda şifre varsa ister, telefon şifrenizi yazar geçersiniz.Hocam twrpden flash atamıyorum twrp yuklenince sifre istiyor onun için format atmam lazım onu yaptığımda da pc ye bağlanmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onu yüklendikten sonra şifre istiyor mu pitchplank denedim onda istedi