Yardım Redmi note 5 pro küçük üst bar sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Prehistoric

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 5
Konular
1
Merhabalar, Üst barda bulunan saat, şarj oranı bilgilerinin boyutunun küçük olması benim gibi yaşı 50'ye dayanan kişilerin gözlerini rahatsız ediyordur mutlaka. Forumda bir yerde var buldum boyutu değiştirilebiliniyor. Ottoman'ın paylaşımında bu mevcut. Ancak mutlaka telefonun rootlu olma şartı var. Peki rootsuz bu işlem, yani boyutunın büyütülmesi yapılamıyor mu, illaki root mu yapmamız lazım. Ayarlarına baktım biraz ama herhangi bir konu bulamadım. Daha telefonu yeni aldım.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Merhabalar, Üst barda bulunan saat, şarj oranı bilgilerinin boyutunun küçük olması benim gibi yaşı 50'ye dayanan kişilerin gözlerini rahatsız ediyordur mutlaka. Forumda bir yerde var buldum boyutu değiştirilebiliniyor. Ottoman'ın paylaşımında bu mevcut. Ancak mutlaka telefonun rootlu olma şartı var. Peki rootsuz bu işlem, yani boyutunın büyütülmesi yapılamıyor mu, illaki root mu yapmamız lazım. Ayarlarına baktım biraz ama herhangi bir konu bulamadım. Daha telefonu yeni aldım.
Root şart değil hocam twrp yüklü ise yeterli. Ayrıca benim yaptığım bir çok temada Status Bar simgeleri büyük onlara da göz atabilirsiniz.

Oyla:

Prehistoric

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Root şart değil hocam twrp yüklü ise yeterli. Ayrıca benim yaptığım bir çok temada Status Bar simgeleri büyük onlara da göz atabilirsiniz.
Kusura bakmayın da cahilliğime verin. Twrp hakkında pek bilgim olmadığı için sormak zorundayım, twrp'yi Play storeden telefona mı yükleyeceğiz, yoksa bilgisayara yüklenen versiyonu var da usb üzerinden bu programı kullanıp yüklemem mi yapacağız, sizi meşgul etmemek için konu ile alakalı bilgi verebilecek bir link varsa, verebilir misiniz. Çünkü play store twrp yazıldığında direkt "Offical TWRP App" programı geliyor. yüklediğimde install bölümü gelmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temalarınıza da bir göz atacağım.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Kusura bakmayın da cahilliğime verin. Twrp hakkında pek bilgim olmadığı için sormak zorundayım, twrp'yi Play storeden telefona mı yükleyeceğiz, yoksa bilgisayara yüklenen versiyonu var da usb üzerinden bu programı kullanıp yüklemem mi yapacağız, sizi meşgul etmemek için konu ile alakalı bilgi verebilecek bir link varsa, verebilir misiniz. Çünkü play store twrp yazıldığında direkt "Offical TWRP App" programı geliyor. yüklediğimde install bölümü gelmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temalarınıza da bir göz atacağım.
Hocam Twrp yüklemeniz için BL kilidiniz açık olması gerekir. Aşağıdaki linke göz atarsanız Twrp konusunda bilgilere ulaşabilirsiniz.
Sıkça Sorulan Sorular

Oyla:

Prehistoric

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler. Daha geniş bir zamanda inceliyeyim.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt