Yardım Redmi Note 5 Pro durmadan recovery bölümüne gidiyor.

harun002525

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Redmi Note 5Pro
Konular
2
Telefonuma root yapmak istedim durmadan yeniden başlamaya başladı sonra MiFlash ile yeniden rom yükledim fakat romu yüklerken boot kilidini kapattı kendi kendine ve telefon şuanda durmadan recovery bölümüne geliyor ve "this miui version cannot be installed on this device" bu hayatı veriyor fastboot ekranına giriyor ama rom atamıyorum ne yapmam gerek sorun nasıl çözülür?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Telefonuma root yapmak istedim durmadan yeniden başlamaya başladı sonra MiFlash ile yeniden rom yükledim fakat romu yüklerken boot kilidini kapattı kendi kendine ve telefon şuanda durmadan recovery bölümüne geliyor ve "this miui version cannot be installed on this device" bu hayatı veriyor fastboot ekranına giriyor ama rom atamıyorum ne yapmam gerek sorun nasıl çözülür?
Mi asistan ile global recovery rom atın

Oyla:

harun002525

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Redmi Note 5Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi asistan ile global recovery rom atın
Abi olmuyor hiç bir şekilde rom atamıyorum EDL moduna mı girmem gerekmiş ne yapmalıymışım içini açıp test point bölümlerine kısas devre yapmalıymışım sanırım

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Abi olmuyor hiç bir şekilde rom atamıyorum EDL moduna mı girmem gerekmiş ne yapmalıymışım içini açıp test point bölümlerine kısas devre yapmalıymışım sanırım
Onun için yetkili hesap lazım olacaktır Zenex hocamız ile iletişime geçebilirsiniz O doğru yolu size gösterir :) Geçmiş olsun

Oyla:
Üst Alt