Soru Redmi Note 5 Pro Beklenmeli mi?

kkmehmet58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
iPhone 5S
Konular
4
Arkadaşlar merhaba aranizda yeniyim bir gün oldu. :) Yakin zamanda Max 2 vs A1 konusu açmıştım ama artık xiaomi telefon kullanacağım için xiaomi gruplarına üye oldum. :) Orda da Note 5 pro nedir ne değildir diye konusmalara taniklik ettim. Cihaz gerçekten harika duruyor. Ne dersiniz beklemeye değer mi? Ülkemize ne zaman gelicek bu cihazlar ortalama şuan iPhone 4 kullanıyorum. 1.3 saatte şarj oluyor ama bataryası okadar dayanmıyor giggle~~giggle~~bilgisi olan aydınlatabilir mi? Miu Türkiye ne zaman getirir bunları.

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Açıkcası Redmi Note 5 serisinin ben hak ettiğinden daha fazla paraya satıldığını düşündüğümden bence beklemeye değmez. Redmi Note 4 (x) serisinin 700 liraya bile satıldığı düşünülünce insanın içine sinmiyor aradaki fiyat farkı. 1200-1300 TL bandında Mi Max 2 almak daha mantıklı olur.

Oyla:

SK7TR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezgin
Cihazım
Poco F5
Konular
4
Note 5 pro iki versiyon olacak çin versiyonu hem global hemde kamerası f1.9 lens olacak diye biliyorum bizi üzmez diye düşünüyorum bende bekliyorum.

Oyla:

astegon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
astegon
Cihazım
S7
Konular
0
Note 5 pro iki versiyon olacak çin versiyonu hem global hemde kamerası f1.9 lens olacak diye biliyorum bizi üzmez diye düşünüyorum bende bekliyorum.
IMX 486 CMOS ile gelecek. 6X ve Note 5 Pro aynı lensleri kullanıyorlar. Başarılı bir sensör kendileri ama Xiaomi'nin kendi yazılımında çalışması şart.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
IMX 486 CMOS ile gelecek. 6X ve Note 5 Pro aynı lensleri kullanıyorlar. Başarılı bir sensör kendileri ama Xiaomi'nin kendi yazılımında çalışması şart.

Hocam Umarim yanılırım ama, Google Camera ile çalıştırilabilir ise, daha iyi sonuç alınabilir diye düşünüyorum fotoğraf konusunda.

Oyla:

astegon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
astegon
Cihazım
S7
Konular
0
Hocam Umarim yanılırım ama, Google Camera ile çalıştırilabilir ise, daha iyi sonuç alınabilir diye düşünüyorum fotoğraf konusunda.

Ayrı bir app olarak gelecek sanırım. Google Lens adı altında.

Oyla:
Üst Alt