Eğer öyleyse kesin güncelleyeceğim çünkü Android 8 den 9 a geçtimde şarj performansım çok düştü umarım dediğiniz gibi iyileşmiştir şarj performansı. Deneyimlediğiniz için teşekkürler.Ben denedim miui 11 i 3 gün kaldım ama bir şeyden emin oldum Bataryası geri döndü yani miui 10 dan 10 kat daha iyi dayanıyor
BuyurunLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şu an miui 11 deyim global kararlı 11.02 sürüm batarya mükemmeldi İce cold 6 çekirdeği flashladım dahada mükemmel oldu birde ekran 80 Ghz oldu yemede yanında yatEğer öyleyse kesin güncelleyeceğim çünkü Android 8 den 9 a geçtimde şarj performansım çok düştü umarım dediğiniz gibi iyileşmiştir şarj performansı. Deneyimlediğiniz için teşekkürler.
evet silinir Temiz kurulum tercihtir herzamanbunu manuel olarak yüklersek telefonun içindeki bütün veriler silinir mi? çünkü daha ota ya gelmedi
bunu manuel olarak yüklersek telefonun içindeki bütün veriler silinir mi? çünkü daha ota ya gelmedi
Silinir fotoğraf video evrak vb.dosyaları mutlaka micro CD karta yedekle
Hocam redmi 5 plus için yokmu ya kafayı siyiracamBuyurunLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İyi ozaman globale gelmesini bekleyeceğim geldiği zaman güncelleyeceğim çok teşekkürler bilgilendirme için.Şu an miui 11 deyim global kararlı 11.02 sürüm batarya mükemmeldi İce cold 6 çekirdeği flashladım dahada mükemmel oldu birde ekran 80 Ghz oldu yemede yanında yat
ne otada ne sitede var guncelleme , bu linkin kaynagi nedir ?BuyurunLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir