Yardım Redmi note 5 manuel kamera uygulaması.

hseyinn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
huseyin
Cihazım
lg g3
Konular
4
Merhaba arkadaşlar öncelikle.Telefonun manuel kamera ayarlarında iso değerinden başka neredeyse hiçbir şey yok..Özelllikle uzun pozlama yapmak ve raw foto cekmek istiyorum bir çok uygulama denedim hata veriyor..var mı bir öneriniz arkadaşlar .

Son düzenleme:

AFq44

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
-
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
2
Redmi note 5 AI modelinden bahsediyorsak bu telefonun kamerası en uzun yarım saniye pozlama yapıyor ve bunu uygulama ya da yazılım ile arttıramazsınız. Donanımsal bir şey olduğu için daha fazlası mümkün değil.
Xda'de 10-15 saniye arasını görmüşler ancak şu anlık stabil değil. Ayrıca aynı sensör ve işlemciyi kullanan mi max 3 32 saniye alabiliyormuş stock kamerayla

Oyla:

yakup1349

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi Note 10 lite
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
45
Xda'de 10-15 saniye arasını görmüşler ancak şu anlık stabil değil. Ayrıca aynı sensör ve işlemciyi kullanan mi max 3 32 saniye alabiliyormuş stock kamerayla
bendeki mi 5s plus cihazda 32 saniye alıyor

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Demek ki yanlış bilgi edinmişim. Yazılımsal bir sorun olması beni çok mutlu eder şahsen, düzeltilirse daha verimli ve güzel çekimler yapabiliriz. angel~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi
bendeki mi 5s plus cihazda 32 saniye alıyor
Mi5s plus farklı bir sensöre sahip.

Oyla:

AFq44

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
-
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
2
Demek ki yanlış bilgi edinmişim. Yazılımsal bir sorun olması beni çok mutlu eder şahsen, düzeltilirse daha verimli ve güzel çekimler yapabiliriz. angel~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi

Mi5s plus farklı bir sensöre sahip.
Bu işin peşini kovalayacağım ben, evdeki kompakt makineye sardım sırf şu uzun pozlama hevesi yüzünden :D
Sanırım birileri şu an telegram üzerinden bunu halletmeye çalışıyor keşke haberleri öğrenebilsek. Söz ettiğim konu linki;

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Bu işin peşini kovalayacağım ben, evdeki kompakt makineye sardım sırf şu uzun pozlama hevesi yüzünden :D
Sanırım birileri şu an telegram üzerinden bunu halletmeye çalışıyor keşke haberleri öğrenebilsek. Söz ettiğim konu linki;

Teşekkür ederim, ben de takipteyim.

Oyla:
Üst Alt