Yardım Redmi note 5 hk.

ahmt2353

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Yok
Konular
3
Merhaba arkadaslar Xiaomi redmi note 5 cihaz almak istiyorum ama o kadar fazla bilgi kirliligi varki nerden almak lazim hangi garanti alinir fiyatlar arasinda ucurum var mishopdan alinirmi vs Yardimlarinizi bekliyorum.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
gittigidiyorda mobiloom firmasindan aldim, evofon resmi distributor garantili, Ankara'da genpa bakiyor. Telefon işi belli olmaz, ben 32 gb olan modeli aldim garantili ve global cihaz olmasi benim icin daha onemli. Garantisizler ya da ithalatci garantililer daha cok sorun cikartiyor. Senin tercihine kalmisbir durum, yukarida
ki arkadas da hakli olabilir.
Garantisiz olanların ya da ithalatçı olanların daha çok sorun çıkarma kısmı bence yanlış. Hatta garantili alıp da herhangi bir sorunda çözülmesi için garanti servisine yollarsanız işte o zaman telefonunuzda sorunlar başlayabilir :)

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

fifi06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fuat
Cihazım
Redmi note 5 Gl
Konular
5
Garantisiz olanların ya da ithalatçı olanların daha çok sorun çıkarma kısmı bence yanlış. Hatta garantili alıp da herhangi bir sorunda çözülmesi için garanti servisine yollarsanız işte o zaman telefonunuzda sorunlar başlayabilir :)

hocam cümleyi yanlis kurdum pardon. Telefonu kastetmedim servisleri kastettim. Garantisiz olup da merdiven alti servislere verilince ve ithalatci garanti servislerinde daha cok sorun yasandigi kesin. Distributorlerde de ayni sorunlar olabiliyor ancak oransal olarak bakinca arada cok fark var. Eger telefon pahali olsaydi garantisiz ya da ithalatci garantili al derdim arada cok fiyat farki oluyor ama bu telefon cok pahali bir telefon degil.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
hocam cümleyi yanlis kurdum pardon. Telefonu kastetmedim servisleri kastettim. Garantisiz olup da merdiven alti servislere verilince ve ithalatci garanti servislerinde daha cok sorun yasandigi kesin. Distributorlerde de ayni sorunlar olabiliyor ancak oransal olarak bakinca arada cok fark var. Eger telefon pahali olsaydi garantisiz ya da ithalatci garantili al derdim arada cok fiyat farki oluyor ama bu telefon cok pahali bir telefon degil.
Şimdi daha iyi oldu hocam yalnız redmi note 5 pro teknosa gibi teknoloji zinciri mağazalarda 2500 lira bandında satılıyor. Bunun yerine garantisiz ürün alıp 1000 liranın cebinizde kalması daha mantıklı bence. Arada yaklaşık 1000 lira belki biraz daha fazla fark olabilir bu cihaz için konuşuyorum tabi.

Oyla:

fifi06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fuat
Cihazım
Redmi note 5 Gl
Konular
5
Şimdi daha iyi oldu hocam yalnız redmi note 5 pro teknosa gibi teknoloji zinciri mağazalarda 2500 lira bandında satılıyor. Bunun yerine garantisiz ürün alıp 1000 liranın cebinizde kalması daha mantıklı bence. Arada yaklaşık 1000 lira belki biraz daha fazla fark olabilir bu cihaz için konuşuyorum tabi.

teknosada benim aldigim cihaz 2100- 2200 tl arasindaydi ben gittigidiyordan 1730 tlye aldim ayni garantiyi ayni kapali kutu cihazi. Teknosadan zaten alinmaz, ordan almak yerine garantisiz al ekranini kır yine kârlı cikarsin.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
teknosada benim aldigim cihaz 2100- 2200 tl arasindaydi ben gittigidiyordan 1730 tlye aldim ayni garantiyi ayni kapali kutu cihazi. Teknosadan zaten alinmaz, ordan almak yerine garantisiz al ekranini kır yine kârlı cikarsin.
4/64 müydü sizin cihazınız hocam?

Oyla:

fifi06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fuat
Cihazım
Redmi note 5 Gl
Konular
5
4/64 müydü sizin cihazınız hocam?

3/32 aldim, o zaman en uygun distributor garantili fiyat buydu piyasada ve internette. Su anki fiyatlari bilmiyorum.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
3/32 aldim, o zaman en uygun distributor garantili fiyat buydu piyasada ve internette. Su anki fiyatlari bilmiyorum.
Güzel günlerde kullanın hocam

Oyla:

ahmt2353

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Yok
Konular