Yardım redmi note 5 hardbrick sorunu

Padomay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
GM 5 plus
Konular
1
merhaba redmi note 5 whyred cihazım hardbrick oldu tamirini yapan servis var mı istanbulda

Padomay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
GM 5 plus
Konular
1
podomay hocam o halde beklemede kalın mi 6x için bir cözüm üretmeyi başardık elimde 2 adet bu halde olan cihaz var ve sürekli bir takım işlemler deniyorum elbet bir yol bulacağız ama zaman lazım sabırr lazım
Sorun değil hocam ben beklerim çok teşekkür ederim yardımlarınız için alla yardımcınız olsun

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
24 temmuz a kadarmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana mı soracağım ne yapıp yapamayacağımı yardım konusu açmışım yardımın dokunmayacaksa boş laf yapma

Hocam yardımlara açık olduğumuz gibi fikirlere de açık olmamız gerek. Yorum yazan arkadaş size hakaret veya kötü bir şey söylememiş. Sadece fikrini söylemiş. Sizde gerekli üslup ile cevap verebilirdiniz. Ama kullandığınız üslup forum kurallarımıza uymuyor. Bu yüzden üzülerek söylemek zorundayım ki uyarı cezası verilecek size. Lütfen konuşurken üslubumuza dikkat edelim :)

Oyla:

ibrahim34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Başlangıç
Cihazım
Redmi note 5
Konular
3
podomay hocam o halde beklemede kalın mi 6x için bir cözüm üretmeyi başardık elimde 2 adet bu halde olan cihaz var ve sürekli bir takım işlemler deniyorum elbet bir yol bulacağız ama zaman lazım sabırr lazım
Hocam mi den authorized acc nasıl alınır?

Oyla:

baypinar35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
abdullah
Cihazım
oneplus 8t
Meslek
Vip personel
Konular
1
Hocam mi den authorized acc nasıl alınır?
miui ekibinin zaman zaman gelistici ekibi ise alımları oluyor bu ekibe dahil olabilirsen bu şekilde sahip olabilirsin tabi bunun için zaman ve uğraş lazım

Oyla:
Üst Alt