Xda da gördüğüm whyred uyumlu custom rom kurdum kurulumdan sonra açılmadı
Kardeşim ben anlamıyorum ya neden yeni telefona Rom kuruyorsunuz ki öylece kullanın işte sade ve basit kullanmak her zaman daha iyidir sonuçta bu telefon günlük ihtiyaçları rahatça karşılayabilir neden aksiyon arıyorsunuz ki napcaksınız telefonu performans canavarı mı yapcaksınız altı üstü bir cihaz işte fazla fantazi aramaya gerek yok ki.Xda da gördüğüm whyred uyumlu custom rom kurdum kurulumdan sonra açılmadı
24 temmuz a kadarmışLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu sitedeki yazıyı türkçeye çevirip okuyun yardımcı olur eğer bu sorunu yasadığınızda üzerinde acık aktif mi hesabı varsa onun id sini mesaj olarak yoruma yazın bir kereye mahsus son sürüm mi flash ile test point yapma olanağı sağlanaccaktır tabi mesajın gelmesi biraz zaman alıyor
Sana mı soracağım ne yapıp yapamayacağımı yardım konusu açmışım yardımın dokunmayacaksa boş laf yapmaKardeşim ben anlamıyorum ya neden yeni telefona Rom kuruyorsunuz ki öylece kullanın işte sade ve basit kullanmak her zaman daha iyidir sonuçta bu telefon günlük ihtiyaçları rahatça karşılayabilir neden aksiyon arıyorsunuz ki napcaksınız telefonu performans canavarı mı yapcaksınız altı üstü bir cihaz işte fazla fantazi aramaya gerek yok ki.