Yardım redmi note 5 hardbrick sorunu

Padomay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
GM 5 plus
Konular
1
merhaba redmi note 5 whyred cihazım hardbrick oldu tamirini yapan servis var mı istanbulda

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Geçmiş olsun şuan için Cihazınız çöp durumda.

Telefonunuzu bir kenara bırakın ve dokunmayın hocam.Her hangi bir işlem yapmaya kalkışmayın.
Şuan için bunun bir çözümü yok.
Çözümü bulunursa zenex hocam size yardımcı olacaktır :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

baypinar35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
abdullah
Cihazım
oneplus 8t
Meslek
Vip personel
Konular
1
Xda da gördüğüm whyred uyumlu custom rom kurdum kurulumdan sonra açılmadı
bu sitedeki yazıyı türkçeye çevirip okuyun yardımcı olur eğer bu sorunu yasadığınızda üzerinde acık aktif mi hesabı varsa onun id sini mesaj olarak yoruma yazın bir kereye mahsus son sürüm mi flash ile test point yapma olanağı sağlanaccaktır tabi mesajın gelmesi biraz zaman alıyor

Oyla:

Sinann7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
General Mobi
Konular
2
Xda da gördüğüm whyred uyumlu custom rom kurdum kurulumdan sonra açılmadı
Kardeşim ben anlamıyorum ya neden yeni telefona Rom kuruyorsunuz ki öylece kullanın işte sade ve basit kullanmak her zaman daha iyidir sonuçta bu telefon günlük ihtiyaçları rahatça karşılayabilir neden aksiyon arıyorsunuz ki napcaksınız telefonu performans canavarı mı yapcaksınız altı üstü bir cihaz işte fazla fantazi aramaya gerek yok ki.

Oyla:

Padomay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
GM 5 plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu sitedeki yazıyı türkçeye çevirip okuyun yardımcı olur eğer bu sorunu yasadığınızda üzerinde acık aktif mi hesabı varsa onun id sini mesaj olarak yoruma yazın bir kereye mahsus son sürüm mi flash ile test point yapma olanağı sağlanaccaktır tabi mesajın gelmesi biraz zaman alıyor
24 temmuz a kadarmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim ben anlamıyorum ya neden yeni telefona Rom kuruyorsunuz ki öylece kullanın işte sade ve basit kullanmak her zaman daha iyidir sonuçta bu telefon günlük ihtiyaçları rahatça karşılayabilir neden aksiyon arıyorsunuz ki napcaksınız telefonu performans canavarı mı yapcaksınız altı üstü bir cihaz işte fazla fantazi aramaya gerek yok ki.
Sana mı soracağım ne yapıp yapamayacağımı yardım konusu açmışım yardımın dokunmayacaksa boş laf yapma

Oyla:

baypinar35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
abdullah
Cihazım
oneplus 8t
Meslek
Vip personel
Konular
1
podomay hocam o halde beklemede kalın mi 6x için bir cözüm üretmeyi başardık elimde 2 adet bu halde olan cihaz var ve sürekli bir takım işlemler deniyorum elbet bir yol bulacağız ama zaman lazım sabırr lazım

Oyla:
Üst Alt