eski habere güncel yorum olsun
Xiaomi Redmi Note 5A Prime
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(SD435)
Xiaomi Redmi Note 5A
(SD425)
herkes gider mersine bizim oğlan tersine
evet.. kişisel olarak snapdragon işlemcileri anlık hafızadaki performans ve işlem sıraması ve içinda bulunan gpu yu da performanslı kullanabilmesi sebebi ile seven biriyim.
bahsi geçen telefon NOTE serisi ve 5,5inch lik boyut ve FHD çözünürlük bekliyor iken... da da da daaaaaaaaaaaaa HD çözünürlük. bazı serilerinde 4GB ram kullandın.. 64gb da dahili kullandın.. tamam çok fazla eleştirmek ne kadar mantıklı... dahili bellek için. 64gb a sürekli bi yerlerde 4k çekim mi yapacaksın da ihtiyaç olsun.. veya benim gibi disk de ne kadar mp3 varsa sığdırmaya veya metrobüs de seyredemediğin dizileri 5.5 inch de BRRip mi seyretmeye çalışıyon ?
ekran çözünürlüğünü düşürünce karşımıza oldukça iyi Talk Time süreleri ile gelmişler hemde daha düşük bir batarya rakamları ile ama dicek bişi çok yok. batarya için eleştiri konusu mikro usb 2 olması.. dolum süreçleri ile ilgili bir yorum var ise de ben anlamadım..
About 160 EUR
kim bu rakama sevinir ne der yorum da yapmıyom...
SD650 den sonra hayal kırıklıklarını sürdürmeye devam ediyorlar. bu versiyonlarda birçok kişinin beni eleştirebileceği konu.. FM Radio olabilir. bu standart olarak duruyor olması sevindirici... Kişisel yorumum.. diğerleri de kşisel yorum ama FM Radyo olayını umarım birgün anlarsınız.
gözünüz aydın demekten başka....
konuya düzeltme veya ekleme yapmak istiyorum.. bu arada yeni bir haber daha gördüm
Mi Note 3
acaba xiaomi firması redmi note serisini artık rafdan kaldırmaya veya daha düşük bütçeli ihtiyaç sahiplerine 5.5 inch ????
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
özelliklerine bakınca SD835 işlemci dikkat çekiyor hemde daha önceki mi serilerinin işlemcileri düşünülünce oldukça radikal bir zıplama gözüktü bana...
işlemci olarak ne kadar dikkat çekse de ekran hala FHD.. maalesef bu adamlar 2k veya daha üst çözünürlüğe geçiş düşünmüyor gibi..
Kişisel fikrim... SD835 çok uzun zamandır özlenen bir ARM performansı.. pc kullanıcısı olarak i4 ün k ekli cpu veya xeon işlemcilerine çok rahat kafa tutup takla attırabilecek işlemci gücü diyebilirim ki ben geleceği arm işlemcilerin zamanı olacağını düşünüyorum. bilişim dünyasında RISK işlemci serisini duyan veya bilenler bunların performans ve nonstop ve modüler yapısından az çok haberdardır. onların mobil halleri diyebiliriz.. tabiki MM özellikleri eklenmiş hali.
Fast battery charging (Quick Charge 3.0)
Type-C 1.0 reversible connector
Non-removable Li-Ion 4000 mAh battery
ürün daha tam netleşmediği gibi satış rakam vea bir çok farklılıkları da olabilir ama bir şekilde bazı bilgileri site paylaşmış...
şuan eğer mi ailesi ile devam edecek olursam heralde artık yeni bir Redmi ailesinden olmayacak gözüküyor. Diğer bir ailesi olan Mi serisinin Note serisi ile yola devam edebilirim. İstediğim fiyat ve özellikle Note8 alamaz isem...
selamlar