- Adım
- ibrahim
- Cihazım
- xiaomi redmi5
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Romsuz
- Telefon Modeli
- Redmi Note 5
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Arkadaşlar merhaba telefonum dün durduk yere kitlendi açma kapama tuşuna basınca Mi yazısında takılı kalıyordu. Daha sonra factory reset için ses açma ve güç tuşuna basınca komple kapandı artık hiç tepki vermiyor. Bilgisayara bağlayınca Qualcom 9008 (com2) olarak görüyor. Sitede yaptıgım araştırmalar sonucu edl moda geçtiğini öğrendim. Miflash ve fast boot rom indirdim. Ama sürekli flaslamaya calısınca değişik değişik hatalar aldım. Şimdi arkadaşlarım sizden ricam bana sağlam çalışan bi miflash ve fast boot rom önermeniz rom TGZ uzantılı olmalı diyorlar nerden bulabilirim acaba.
Bu arada arkadaşlarım suriyede görevli askeri personelim değişim faaliyeti en yakın 1 ayı bulur ve telefonsuz kaldım buralarda birisinden ricayla bilgisayarını aldım 64 bit win10 yüklü bilgisayarında yardımcı olursanız cok sevinirim yarın geri vermem lazım bilgisayarı şimdiden çok teşekkür ederim.
Bu arada arkadaşlarım suriyede görevli askeri personelim değişim faaliyeti en yakın 1 ayı bulur ve telefonsuz kaldım buralarda birisinden ricayla bilgisayarını aldım 64 bit win10 yüklü bilgisayarında yardımcı olursanız cok sevinirim yarın geri vermem lazım bilgisayarı şimdiden çok teşekkür ederim.
Son düzenleme: