Yardım Redmi Note 5 Cihazım TWRP ile ROM yükledim Hardbrick Oldu

falconozan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
OZAN
Cihazım
REDMİ NOTE 2
Konular
2
Merhabalar,dün cihazıma twrp ile miui 10 global stable rom yükledim.Ancak reboot ettiğim de cihaz boot olmadı.Şuan cihazı taktığımda sadece qloader portunu direk görüyor ve cihaza miflash tool ile rom atamadım.Hata veriyor.Hata veriyor.Yardımcı olabilir misiniz rica etsem.

falconozan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
OZAN
Cihazım
REDMİ NOTE 2
Konular
2
Çin developer sürümü kurmuştum,işim bitti.Miui 10 global rom attım,sonra bir baktım cihaz açılmıyor.Usb ye taktım hiçbir işlem yapmadan Qloader portunu görüyor.Miflash la İmage atmayı dedim.O da You not authorized to download hatası veriyor.Grupta ki yazıyı denedim ama nafile yükleme hep orada kalıyor.Cihaz bu adımdan sonra HardBrick oldu,test pointleri filan denedim.Cihaz açılmıyor sadece Miflash cihazı görüyor o da flashlamıyor romu.

Oyla:

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
61
Çin developer sürümü kurmuştum,işim bitti.Miui 10 global rom attım,sonra bir baktım cihaz açılmıyor.Usb ye taktım hiçbir işlem yapmadan Qloader portunu görüyor.Miflash la İmage atmayı dedim.O da You not authorized to download hatası veriyor.Grupta ki yazıyı denedim ama nafile yükleme hep orada kalıyor.Cihaz bu adımdan sonra HardBrick oldu,test pointleri filan denedim.Cihaz açılmıyor sadece Miflash cihazı görüyor o da flashlamıyor romu.

Hocam kesinlikle düzelir. İngilizce yapın windowsun dilini

Oyla:

falconozan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
OZAN
Cihazım
REDMİ NOTE 2
Konular
2
Hepinize teşekkür ederim tekrar deneyeyim hocam.

Oyla:
Üst Alt