Yardım Redmi Note 5 Bootloader Kilitledim Acil Yardım

rollin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
okan
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Çin Stabil
Telefon Modeli
Redmi Note 5
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhabalar. Biraz rom işine gireyim dedim yanlışlıkla bootloader kilitledim. Zar zor edl mod falan derken çin sürümü yükledim. Ancak çok kötü ve cihazı kullanamıyorum. Unlock içinde 300 küsür saat beklemem gerektiği söyleniyor. Daha önceden unlock etmiş olan bir arkadaş hesabıyla bana yardımcı olabilir mi Teamwiever üzerinden bağlanıp unlock yapabilir mi. Gerçekten çok memnun olurum.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Başka bir hesap sizin cihazı unlock etmez. O cihazın bootloader kilidini daha önce açmış olsn hesap tekrar anında açar. Daha önce kilidi siz açmamışsanız süreyi beklemeniz gerekli.

Oyla:

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Arkadaşlar merhabalar. Biraz rom işine gireyim dedim yanlışlıkla bootloader kilitledim. Zar zor edl mod falan derken çin sürümü yükledim. Ancak çok kötü ve cihazı kullanamıyorum. Unlock içinde 300 küsür saat beklemem gerektiği söyleniyor. Daha önceden unlock etmiş olan bir arkadaş hesabıyla bana yardımcı olabilir mi Teamwiever üzerinden bağlanıp unlock yapabilir mi. Gerçekten çok memnun olurum.
redmı note 6 pro da bende kıtledım unlock basvurusunda bulunacaktım devam ettıgımde cıhazı unlock oldu oyle bekleme suresıde falan olmadı.

Oyla:
Üst Alt