Sohbet Redmi Note 5 4/64 GB

mildir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa ILDI
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
8
Kutusunda bu yazıyorsa ve içinden bu Garanti Belgesi çıkıyorsa Xiaomi Türkiye Garantilidir.
Şuanda kutuya ulaşamıyorum, yarın akşam bilgilendireceğim seni fotoğraflar ile.

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanın.. Ben de Mi Max 2'yi satıp Ai 4/64GB aldım. 2 gündür kullanıyorum. Tek kelimeyle muazzam bir cihaz. Özellikle kamera konusunda gsmarena'da bile yazmayan bir özelliği daha var. Video çekimlerinde elektronik görüntü sabitleme (EIS) özelliği mevcut. Ekran boy oranı, yazılım, pil performansı, gestures özellikleriyle tam bir f/p ürünü.

mildir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa ILDI
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
8
Hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanın.. Ben de Mi Max 2'yi satıp Ai 4/64GB aldım. 2 gündür kullanıyorum. Tek kelimeyle muazzam bir cihaz. Özellikle kamera konusunda gsmarena'da bile yazmayan bir özelliği daha var. Video çekimlerinde elektronik görüntü sabitleme (EIS) özelliği mevcut. Ekran boy oranı, yazılım, pil performansı, gestures özellikleriyle tam bir f/p ürünü.
Sana da hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle

Sinann7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
General Mobi
Konular
2
Peki olumsuz bir yanı varmı hoşuna gitmeyen? Sence P smart yerine veya Mate 10 lite yerine biraz daha eklenip almaya değer mi? Kamera konusunda özellikle herkes çok olumlu yorum yapıyor P20 liteden de iyi diyorlar. Ve son sorum nereden aldınız hocam. Şimdiden teşekkürler.

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Ben kesinlikle Redmi Note 5'i tavsiye ederim. Fanboy olarak değil, tamamen dışardan bir göz olarak söylüyorum. Huawei P Smart'ı Note 5 ile da bir çok özellik bakımından Note 5'in gerisinde kalmış görünüyor. Huawei Mate 10 Lite'da aynı şekilde bana göre.

Benim için Redmi Note 5'te iki eksik bulunuyor;
- Stereo hoparlörü olmaması,
- Type-C yerine MicroUSB kullanılması.

Bunlar dışında benim için eksiksiz bir cihaz.

DonanımHaber sitesindeki referansı yüksek olan satıcılardan birinden aldım.

Peki olumsuz bir yanı varmı hoşuna gitmeyen? Sence P smart yerine veya Mate 10 lite yerine biraz daha eklenip almaya değer mi? Kamera konusunda özellikle herkes çok olumlu yorum yapıyor P20 liteden de iyi diyorlar. Ve son sorum nereden aldınız hocam. Şimdiden teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana da hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle

Çok teşekkürler

mildir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa ILDI
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
8
Volte ile ilgili başka herhangi bir kişi yardımcı olamaz mı arkadaşlar?
İlave olarak yavaş çekim modu var mıdır videoda ??

Üst Alt