Ne zaman geldi hocam ben kontrol ediyorum uygun güncelleme yok diyor
Görünen bişe yok bende eee o zaman cuma verilecek olan ne olacak acaba Miui 9 la 8 gelmesinBu gün saat iki gibi geldi. Hatta telefon otomatik olarak indirmeye başlayınca farkettim bende.
Bölge ayarını Hindistan yapıp tekrar denermisin güncellemeyiGörünen bişe yok bende eee o zaman cuma verilecek olan ne olacak acaba Miui 9 la 8 gelmesinGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görünen bişe yok bende eee o zaman cuma verilecek olan ne olacak acaba Miui 9 la 8 gelmesinGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam kararlıya 7 gelmesi zaten gecikmişti kullanıcıların sabit kararlı hatasız Android 7 kullanması ve yeni CPU düzenlemesi çok kullanışlı olacak.Evet güncelleme bitti. Açıkçası farkettiğim çok bir değişiklik olmadı.
Bildirimlerde yapılan değişiklik ilk dikkatimi çeken oldu. Artık uygulamaya gitmeden bildirim ekranından bazı eylemleri (cevap atmak) yapmak mümkün.
Android 7.0 ile birlikte gelen aynı anda iki uygulama çalıştırma sanıyorum Miui 9 ile birlikte gelecek.