Yardım redmi note 4X Snapdragon cihazım açılmıyor.

KyhnVrgli41

****GALATASARAY****
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayhan
Cihazım
REDMİ K40 GMİNG
Meslek
GKK Sorumlusu
Konular
34
arkadaşlar cihazım açılmıyor. pc ye takdığımda usb sesi geliyor aygıt yoneticisindede göruyorum fakat cihazım açılmıyor. bootloader kilitim açıkdı..

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Bilgisayara bagladiginizda cihazı ne olarak görüyor ss atarmisiniz . Ne oldu da açılmadı telefon rom falan mı attınız yoksa durduk yere mi kapandı ve açılmıyor bilgi verirseniz daha iyi olur.

Oyla:

KyhnVrgli41

****GALATASARAY****
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayhan
Cihazım
REDMİ K40 GMİNG
Meslek
GKK Sorumlusu
Konular
34
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayara bagladiginizda cihazı ne olarak görüyor ss atarmisiniz . Ne oldu da açılmadı telefon rom falan mı attınız yoksa durduk yere mi kapandı ve açılmıyor bilgi verirseniz daha iyi olur.

global kararlı rom indirmiştim . twrp üzerinden yuklemeye çalıştım. herşey guzeldi . yuklemede hata vermedi. yeniden başlat dedim cihazı sonrasında cihaz kapandı açılmadı. ss atamıyorum fakat yazdığım gibi görünüyor.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
global kararlı rom indirmiştim . twrp üzerinden yuklemeye çalıştım. herşey guzeldi . yuklemede hata vermedi. yeniden başlat dedim cihazı sonrasında cihaz kapandı açılmadı. ss atamıyorum fakat yazdığım gibi görünüyor.
Hocam telefonunuz edl moda girmiş sanırım fastboot modunda almayı deneyin bakalım girecek mi. Olmaz ise miflash ile fastboot rom indirip yüklerseniz düzelecektir. Forumda fastboot ile rom yükleme konusu anlatımı mevcut. Yanlız twrp ve fastboot romları farklıdır cihazınıza uygun fastboot rom dosyasını indirin ve mi flash ile yükleyin.

Oyla:

KyhnVrgli41

****GALATASARAY****
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayhan
Cihazım
REDMİ K40 GMİNG
Meslek
GKK Sorumlusu
Konular
34
Hocam telefonunuz edl moda girmiş sanırım miflash ile fastboot rom indirip yüklerseniz düzelecektir. Forumda fastboot ile rom yükleme konusu anlatımı mevcut. Yanlız twrp ve fastboot romları farklıdır cihazınıza uygun fastboot rom dosyasını indirin ve mi flash ile yükleyin.

üstadım m, falsh benim pc de sıkıntılı galiba win10 64 bit daha öncesindede denedim fakat mi flahı çalıştıramadım. şu anda o dediğiniz işlemi yaptım gibi miflash da com4 olarak gözükdü cihaz. haFtalık rom vardı onu flashlıyım dedim fakat 400 küsür saniye oldu hala devam etmesine rağmen yeşil olarak ilerleyen kısımda gıdım hareket yok bayram üstü çok kötü oldu ... :(

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
üstadım m, falsh benim pc de sıkıntılı galiba win10 64 bit daha öncesindede denedim fakat mi flahı çalıştıramadım. şu anda o dediğiniz işlemi yaptım gibi miflash da com4 olarak gözükdü cihaz. haFtalık rom vardı onu flashlıyım dedim fakat 400 küsür saniye oldu hala devam etmesine rağmen yeşil olarak ilerleyen kısımda gıdım hareket yok bayram üstü çok kötü oldu ... :(
Hocam bu konuyu üstadlara sormak lazım Zenex
Hocam mi flash 64 bit kullanıyorsanız sorun olmaması lazım, mi flash işlemi bazen uzun sürebiliyor eğer çok uzun sürerse işlemi sonlandırıp mi flash programını kapatıp tekrar yönetici olarak çalıştırıp deneyin USB portunu da değiştirip deneyin anakarta bağlı USB portunu deneyin.

Son düzenleme:
Oyla:

KyhnVrgli41

****GALATASARAY****
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayhan
Cihazım
REDMİ K40 GMİNG
Meslek
GKK Sorumlusu
Konular
34
Evettttt....

Cihazim uzun süren çalışmalar sonucunda kendine geldi. Çocuklar gibi Bayram hediyesi almış kadar oldum.

Bu işte emeği geçen öncelikle Zenex hocama ardından Escobar1945 hocama çok çok teşekkür ederim...

İyiki varsınız.. forumun sizin gibilerine ihtiyaçları var..

Tekrardan teşekkürler

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Evettttt....

Cihazim uzun süren çalışmalar sonucunda kendine geldi. Çocuklar gibi Bayram hediyesi almış kadar oldum.

Bu işte emeği geçen öncelikle Zenex hocama ardından Escobar1945 hocama çok çok teşekkür ederim...

İyiki varsınız.. forumun sizin gibilerine ihtiyaçları var..

Tekrardan teşekkürler

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun...artık biraz daha dikkatli olursunuz sanırım? :?
Yoğurdu üfleyerek yemek lazım bazı durumlarda8=)haha--haha--haha--

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt