Yardım Redmi note 4x hakkında

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Arkadaşlar merhaba, redmi note 4x satın aldım, şuan kargoda, kısmetse yarın veya öbür gün elimde.
Cihaz gelmeden önce bir kaç sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim. Bu konularda çok acemiyim, sorularımda saçmalarsam kusuruma bakmayın. Ben daha önce bu markadan bir cihaz kullanmadığım için ne yapmam veya yapmamam gerektiğini bilmiyorum. Cihazım global sürüm yüklü olarak gelecek bu arada.

1) Cihaz bana kurulu vaziyette gelirse, benim fabrika ayarlarına dönüp yeniden kurulum yapmamın sakıncası var mı ?

2) Cihaza güncelleme geldiğinde diğer cihazlar gibi direk wifi üzerinden güncelleme yapabilecekmiyim ? bunun için dikkat etmem gereken bir şey var mı ?

3) Aldığım cihazda band 20 yok, ben turkcell hat kullanıyorum ve istanbul da yaşıyorum, bu 4g de büyük sıkıntı yaşatır mı bana, band 20 olan daha pahalı diye almadım, yanlış mı yaptım ?

4) Anlaşıldığı üzere düz bir kullanıcıyım, bu cihaz hakkında sakın yapma veya şunu yapman lazım gibi bir öneriniz veya tavsiyeniz var mı arkadaşlar.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
Bende bu cihazı düşünüyorum...

En azından bilgi sahibi olabilirim..

Merhabalar

CRR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bence düşünme arkadaşım bu fiyata böyle telefon yok... 1 ayı geçti nazar değmesin diyelim çok memnunum :)

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Dün akşam kurulumu yaptım arkadaşlar, kurulumdan önce telefonun şarjını full doldurdum, fakat şarj olma süresi aşırı uzun cihazın, kurulum esnasında google hesabımı aktif ettim, programlarımı kurdum, programların güncellemesi, ayarları, düzenlemeler derken 2 saati aşkın uğraştım, telefonda o kadar işlem yapmama rağmen ısınma olmadı ilginç bir şekilde, dedim ben bu şarjı kurulum esnasında bitiririm, bitirmesem bile az kalır, bende gece yatarken şarja koyarım diye planlamıştım ama o kadar ağır işlere rağmen gece sonunda yüzde 73 şarjım vardı, şaşırdım valla, 2 saati aşkın da ekran açık süresi. gece saat 3 olmadan sahur yapıp yattım, sabah 07:30 da kalktığımda şarj aynen yüzde 73 olarak duruyordu. İş yerine giderken denemek için navigasyon kullandım, kusursuz çalışıyor bir sıkıntı yok. Navigasyon çok sık kullanırım o yüzden özellikle test etmek istedim. Şimdilik cihaza alışmaya çalışıyorum, yakın zaman içerisinde olumlu olumsuz deneyimlerimi paylaşmaya çalışacağım.

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Arkadaşlar zegde uygulamasından indirdiğim zil sesini bir türlü whatsapp da kullanamıyorum, varmı bunun bir yöntemi ?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar zegde uygulamasından indirdiğim zil sesini bir türlü whatsapp da kullanamıyorum, varmı bunun bir yöntemi ?

Whatsapp uygulamasına girin ve ayarları açın. Bildirimlere girin ve bildirim tonuna tıklayın. Gelen pencerede sağ alt köşedeki + simgesine tıklayın ve zedge seçin. (Ya da daha önce indirmiş olduğunuz zil seslerini dosyalar/zedge/notification sound klasöründen seçebilirsiniz.)

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Whatsapp uygulamasına girin ve ayarları açın. Bildirimlere girin ve bildirim tonuna tıklayın. Gelen pencerede sağ alt köşedeki + simgesine tıklayın ve zedge seçin. (Ya da daha önce indirmiş olduğunuz zil seslerini dosyalar/zedge/notification sound klasöründen seçebilirsiniz.)

Tamamdır hocam hallettim. Teşekkür ederim.

Oyla:

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Bu arada guncel surum hangisi Android

Stabil sürüm android 6 marshmallow..
Haftalik developer rom android 7 nougat hocam..

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Noguat alacak mi peki bilginiz varmi hocam

Gelistirici sürüm nougat hocam zaten kisa zamanda stabil sürüm de android 7 alacaktir..

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt