Yardım Redmi note 4miu 10 gcam yardım

veli439043

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yeni
Cihazım
Redmi note4
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu 10.2
Telefon Modeli
Redmi note 4 SD.64 gb
Bootloader Kilidi
Açık
Selam arkadaşlar.cihazımda twrp kurulu.supersu ile rootlu ama bir türlü gcam yükleyemiyorum.internette yaptığım araştırmalarda miu 8-9 ve sürümleri anlatılıyor.miu 10 için uygun dosyayı bulamadım.build.prop dosyasına gerekli kodu yazdım.apk.ları deniyorum.bir kaç gcam dosyası flaşladım.olmadı şu an kamera hata veriyor.teli sıfırlayacağım size sormak istedim yardım edermisiniz?birde süpersu'nun üstüne magiski flaşlasam olurmu.magisk rootu yapamadım supersu rootlu şu an

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Selam arkadaşlar.cihazımda twrp kurulu.supersu ile rootlu ama bir türlü gcam yükleyemiyorum.internette yaptığım araştırmalarda miu 8-9 ve sürümleri anlatılıyor.miu 10 için uygun dosyayı bulamadım.build.prop dosyasına gerekli kodu yazdım.apk.ları deniyorum.bir kaç gcam dosyası flaşladım.olmadı şu an kamera hata veriyor.teli sıfırlayacağım size sormak istedim yardım edermisiniz?birde süpersu'nun üstüne magiski flaşlasam olurmu.magisk rootu yapamadım supersu rootlu şu an

Redmi Note 4 için Android 7 tabanlı MIUI 10 sürümlerinde gcam malesef çalışmıyor.MIUI 9'a dönebilirsiniz çok eskide kalan bir sürüm çok işe yaramaz veya Android 8.1-9 tabanlı port romlardan birini kurabilirsiniz.

Cihazı sıfırlayın kamera uygulaması düzelsin ve root yetkileri düşsün 2 uygulama birbiri ile çakışıp hata verebilir.

Sıfırlayınca root gider.Root yapmanın en kolay yolu TWRP den Magisk flashlamaktır.

Rom - [PIE/PORT] MIUI 10 Redmi Note 4X [Mido][9.8.22] MI Room

Rom - [PIE/PORT] MIUI 10 EU Beta Redmi Note 4/4X [Mido][9.3.3][FINAL][06.09.2019]

Oyla:
Üst Alt