- Adım
- Ibrahim Sinem Rüzgar Şeker
- Konular
- 6
- Konu Sahibi Konu Sahibi
sismo' Alıntı:Çin versiyonu ile 3g ye bağlanamazsınız diye biliyorum..
bağlananlar var ama hocam ?
sismo' Alıntı:Çin versiyonu ile 3g ye bağlanamazsınız diye biliyorum..
Ibrahim Şeker' Alıntı:evet aynen öyle hocam vallahiantutuda 22000 küsür alıyor
snapdragon msm 8826
![]()
Yanlış isem arkadaşlar düzeltirler fakat benim bildiğim Çin de kullanılan telefon frekansları farklı, bu nedenle farklı versiyonlar var ve o frekansa göre telefonlar üretiliyor.Ibrahim Şeker' Alıntı:sismo' Alıntı:Çin versiyonu ile 3g ye bağlanamazsınız diye biliyorum..
3g wcdma da sıkıntı yok, bende de var. 4g için global olanı almanız gerekiyor diye biliyorum..ertanx' Alıntı:Ibrahim Şeker' Alıntı:evet aynen öyle hocam vallahiantutuda 22000 küsür alıyor
snapdragon msm 8826
![]()
Benim cihazda çinden geldi, hatta orjinal şarj adaptörü girişi Çin. Bunun bir Çin birde Global versiyonu mu var acaba? Gerçi tüm sitelerde araştırdım 3G için WCDMA (850/900/1900/2100MHz) yazmışlar.
ertanx' Alıntı:Ibrahim Şeker' Alıntı:evet aynen öyle hocam vallahiantutuda 22000 küsür alıyor
snapdragon msm 8826
![]()
Benim cihazda çinden geldi, hatta orjinal şarj adaptörü girişi Çin. Bunun bir Çin birde Global versiyonu mu var acaba? Gerçi tüm sitelerde araştırdım 3G için WCDMA (850/900/1900/2100MHz) yazmışlar.
Telefonunuzun şebeke ayarlarını kontrol ettiniz mi?Ibrahim Şeker' Alıntı:sismo' Alıntı:Çin versiyonu ile 3g ye bağlanamazsınız diye biliyorum..
sismo' Alıntı:Telefonunuzun şebeke ayarlarını kontrol ettiniz mi?Ibrahim Şeker' Alıntı:sismo' Alıntı:Çin versiyonu ile 3g ye bağlanamazsınız diye biliyorum..
ertanx' Alıntı:Bulunduğunuz bölgede 3g durumu nasıl? Farklı sim kart hat ile denediniz mi?