- Adım
- Ibrahim Sinem Rüzgar Şeker
- Konular
- 6
- Konu Sahibi Konu Sahibi
sismo' Alıntı:Çin versiyonu ile 3g ye bağlanamazsınız diye biliyorum..
bağlananlar var ama hocam ?
sismo' Alıntı:Çin versiyonu ile 3g ye bağlanamazsınız diye biliyorum..
Ibrahim Şeker' Alıntı:evet aynen öyle hocam vallahi antutuda 22000 küsür alıyor snapdragon msm 8826
Yanlış isem arkadaşlar düzeltirler fakat benim bildiğim Çin de kullanılan telefon frekansları farklı, bu nedenle farklı versiyonlar var ve o frekansa göre telefonlar üretiliyor.Ibrahim Şeker' Alıntı:sismo' Alıntı:Çin versiyonu ile 3g ye bağlanamazsınız diye biliyorum..
3g wcdma da sıkıntı yok, bende de var. 4g için global olanı almanız gerekiyor diye biliyorum..ertanx' Alıntı:Ibrahim Şeker' Alıntı:evet aynen öyle hocam vallahi antutuda 22000 küsür alıyor snapdragon msm 8826
Benim cihazda çinden geldi, hatta orjinal şarj adaptörü girişi Çin. Bunun bir Çin birde Global versiyonu mu var acaba? Gerçi tüm sitelerde araştırdım 3G için WCDMA (850/900/1900/2100MHz) yazmışlar.
ertanx' Alıntı:Ibrahim Şeker' Alıntı:evet aynen öyle hocam vallahi antutuda 22000 küsür alıyor snapdragon msm 8826
Benim cihazda çinden geldi, hatta orjinal şarj adaptörü girişi Çin. Bunun bir Çin birde Global versiyonu mu var acaba? Gerçi tüm sitelerde araştırdım 3G için WCDMA (850/900/1900/2100MHz) yazmışlar.
Telefonunuzun şebeke ayarlarını kontrol ettiniz mi?Ibrahim Şeker' Alıntı:sismo' Alıntı:Çin versiyonu ile 3g ye bağlanamazsınız diye biliyorum..
sismo' Alıntı:Telefonunuzun şebeke ayarlarını kontrol ettiniz mi?Ibrahim Şeker' Alıntı:sismo' Alıntı:Çin versiyonu ile 3g ye bağlanamazsınız diye biliyorum..
ertanx' Alıntı:Bulunduğunuz bölgede 3g durumu nasıl? Farklı sim kart hat ile denediniz mi?