Rom yüklü olmayabilir doğrudur. Fakat bu konuda hiç bir bilgim yok yükleme veya yönetme anlamında.Hayır imei ile güncelleme arasında her hangi bir bağ bulunmamaktadır. Güncelleme alamıyorsanız cihazınızda resmi rom yüklü değildir.
Rom yüklü olmayabilir doğrudur. Fakat bu konuda hiç bir bilgim yok yükleme veya yönetme anlamında.
Yüklemek zor mudur? Nereden nasıl yardım alabilirim.
Redmi note 4 kullanıcısı olarak teşekkür ederim.Arkadaşlar bu arada Redmi Note 4 başlığını açmayı unutmuşuz... Şimdi açtım, eğer farklı yerlerde ilgili konular görürseniz yönetici arkadaşlara bildirin, Redmi Note 4 başlığı altına alalım. Ben bu konuyu şimdi taşıyorum.
ses onden gidiyorsa, tahminimce goruntu boyutu buyuk ve aktarim gec oluyordur. wifi araciligiyla mi aktarim yapiyorsunuz?Arkadaşlar evde film izlemek istedim ve görüntü aktarımı yaptım Tv, fakat ses ve görüntü akışında arasında 1 2saniye fark oluşuyor? Nedenini bilmiyorum? Ne yapmak lazım ???
Wifi üzerinden bağlantı sağlıyorum.ses onden gidiyorsa, tahminimce goruntu boyutu buyuk ve aktarim gec oluyordur. wifi araciligiyla mi aktarim yapiyorsunuz?
Dumanalti biyerden gonderildi