Redmi note 4

Tiraki59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
asus zenfone
Konular
11
2 hafta civarı yoğun arastirma sonucu karar kildigim model : rd mi note 4. sorum şu ki, 2017 ocakta çıkmış bir telefonu almak dogru bi karar mi, cabuk eskir mi veya eski mi? type c , quick charge 3.0 teknolojisi falan cikmisken duz micro usb olmasi falan bakımından eski bir telefon mu almis olurum sizce? umarim kendimi ifade edebilmisimdir

yanciess

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 9t
Konular
24
2 hafta civarı yoğun arastirma sonucu karar kildigim model : rd mi note 4. sorum şu ki, 2017 ocakta çıkmış bir telefonu almak dogru bi karar mi, cabuk eskir mi veya eski mi? type c , quick charge 3.0 teknolojisi falan cikmisken duz micro usb olmasi falan bakımından eski bir telefon mu almis olurum sizce? umarim kendimi ifade edebilmisimdir
Hocam telefon alırken özellikler olarak sizi ilgilendiren nedir? Mesela kamera batarya vs. Eğer ki kamera ise cok fazla aman aman olmasada idarelik ama batarya dersen hiç bitmiyor diyebilirsin :) quick charge güzel bi özellik ama benim gibi teli geceleri sarja koyup bütün gün elinden düşürmüyorsan pek umusama

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Tiraki59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
asus zenfone
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam telefon alırken özellikler olarak sizi ilgilendiren nedir? Mesela kamera batarya vs. Eğer ki kamera ise cok fazla aman aman olmasada idarelik ama batarya dersen hiç bitmiyor diyebilirsin :) quick charge güzel bi özellik ama benim gibi teli geceleri sarja koyup bütün gün elinden düşürmüyorsan pek umusama

kamera umrumda degil. bu mesaji yazdigim zen5 2100 mah. ne cektigimi ben bilirim. en az 4k batarya alicam diye karar vermistim. note 4 de buna uyuyo zaten. androidin yeni surumlerini alma konusunda ne dersin, 9u falan almaz muhtemelen

Oyla:

yanciess

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 9t
Konular
24
kamera umrumda degil. bu mesaji yazdigim zen5 2100 mah. ne cektigimi ben bilirim. en az 4k batarya alicam diye karar vermistim. note 4 de buna uyuyo zaten. androidin yeni surumlerini alma konusunda ne dersin, 9u falan almaz muhtemelen
Öncelikle snapdragon versiyonlu ve alabiliyorsanız 4gb ram modelini tavsiye ederim.
Oreo gelicek ama 9 bilemem forumdaki ustalara sormaj lazım :)
Bataryası dediğim gibi tam bir canavar

Oyla:

Tiraki59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
asus zenfone
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
64 gb banafazla. gereksiz. 3 32 dusunuyom

Oyla:

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Redmi note 4 SD modelde SD 625 işlemci var bu işlemci ile yada daha alt versiyonları ile hala daha yeni yeni cihazlar çıkıyor buda cihazın eski olmadığının teyididir. İkincisi ise android sürümü sizin için önemli ise ANDROİD ONE tabanlı cihazlar alın onlar yeni çıkan Android sürümlerini hemen alırlar. Örnek XİAOMİ Mİ A1 modeli oreoyu aldı bile. Ama benim için önemli olan Android in değil arayüzün geliştirilmesi ki, bu konuda XİAOMİ geliştiricilerinin bizim modele desteği çok fazla.

Oyla:
Üst Alt