Yardım Redmi Note 4 Yeniden Başlama

Eternal12

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren
Cihazım
Redmi note 4
Yaş
28
Konum
istanbul
Katılım
28 Mart 2020
Konular
1
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Arkadaslar ben redmi note 4 cihazimi 2 yil once aldim bir defa kötü bir şekilde yere düştü ve bozuldu servise gittigimde yapamayacaklarini soylediler sonradan bir telefoncuya gittim o yapti fakat bundan sonra baska sorunlar başladı.telefon çabuk ısınıyordu ve sarjı normalden cok daha hızlı bir şekilde bitmeye başladı.birde telefonun galerisinde,indirilenler bölümünde biraz fazla durunca kendi kendine yeniden başlıyordu.son olarak dün aksam kendi kendine surekli olarak kapanip acilmaya basladi ve telefonda 2 gb gibi bos yer varken her acilip kapandiktan sonra depolama alani yetmiyor uyarisi verdi depolama alani surekli azaldi video silmeme ragmen.sarj 40 civarlarindaydi ve telefon ısınmıştı.telefonu 2 dk falan buzluga koydum ve sarj 2 ye düştü.şuan şarjda olmuyor.
Biraz fazla yazdim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
 

Eternal12

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren
Cihazım
Redmi note 4
Yaş
28
Konum
istanbul
Katılım
28 Mart 2020
Konular
1
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Puanları
1
a
Pardon hocam ben tam anlayamamışım... Evet kesinlikle cihazınızda ciddi bir sorun var gibi duruyor. Normal şartlarda temiz kurulum veya fabrika ayarlarına dönmenizi önerirdim fakat yeni tamir edildiğini de belirttiniz dolayısıyla tamiri yapan yere tekrar bir götürün isterseniz, detaylıca kontrol etsinler.
Hocam muhtemelen telefonla daha fazla ugrasamayacagim.benim kafamı kurcalayan şey acaba cihazima uzaktan birileri baglanıpta birseylermi indirildi yani telefon surekli acilip kapanirken boyle birsey olabilirmi?biraz hayalgücümü zorladım gibigiggle~~
 
Oyla:
Üst Alt