arkadaşlar yükleyenler deneyimlerini paylaşabilir mi?
ne gibi değişiklikler var beta dan dönmeye değer mi ?
Babamın telefonuydu dün gece güncelledim. Bi tek ana ekranda en sola kaydırınca widgetler gelmiş iphonede ki özelliğe benzer ama her istediğin uygulamayı oraya yerleştiremiyorsun saat takvim not defteri vs tek var. Belki ileride ki güncellemelerde farklı uygulama ekleme seçeneği sunar bilemiyorum. Onun dışında gözle görülür(görsel açıdan) ciddi bir değişiklikten söz edemem.En azından şuan için.
Telefonu kendim kullanmadığım için detaylı inceleyemedim. Ama sanki biraz daha hızlı olmuş uygulama açması olsun kullanması kapatması vs daha iyi sanki. Facebook açılırken biraz ağırdı bu güncellemeyle birlikte daha hızlı olmuş onu fark ettim.
Şarj konusunda dün gece 98 e iken güncellemeyi yükledim biraz önce baktım 85 ti.(Babam sosyal medyaya çok takılır çok video izler.) 85te iken bi 10 dakika uygulamalara girdim uğraştım şarj 85 te kaldı yine. Sanırım hız ve şarj optimizasyonu iyi.
Hızlı şarj özelliği geldi mi gelmedi mi henüz şarj etmediğim için bilmiyorum(bir iki yerde sanki böyle bi yorum görmüştüm diye bahsettim.)
Diyeceklerim bu kadar gördükçe yazarım. Veya öğrenmek istediğiniz birşeyler varsa özellikle ekran ss alıp paylaşmaya çalışırım