Hocam bize daha yeni geldi 8.1.2.0 diğeri daha gelmedi8.1.2.0 versiyonu 2 hafta falan once gelmişti yüklemiştim ve çok memnun kaldım. Şimdi yenisi geldi acaba yüklemesem mı diye düşünüyorum. Yükleyen varsa deneyimini paylaşabilir mı?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kardeşim galiba Senin sürüm global rom değil, hatta forumde gormustum sımdı bulamadım, orjınal rom değil satıcılar satmadan once yuklenen bı rom diyorlardı, içinde reklam uygulamaları fılan var fazladan, global roma gecmende fayda var...Arkadaşlar,
Bence romu orjinal siteden indiripLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Cihaza atın, ardından update uygulamasıyla manuel update başlatın.
Olmuyorsa benim aklıma bir şey gelmiyor, kendi cihazımda 8.0.5.0.0 var nasıl oluyorsa hiç bir yerde olmayan bir rom.
Fastboot açmadım. bana da güncelleme uyarısı gelmedi.
Aynen tavsiyeKardeşim galiba Senin sürüm global rom değil, hatta forumde gormustum sımdı bulamadım, orjınal rom değil satıcılar satmadan once yuklenen bı rom diyorlardı, içinde reklam uygulamaları fılan var fazladan, global roma gecmende fayda var...
Bende de aynı sorun var bi türlü düzeltemedim. Ayarlardan wifi ile indiri kapatıo mobil veriyle indirmeye çalıştım olmadı.Slm telefonla güncelleme yapmaya çalıştığımda wifi bağlı değil diye hata veriyo ama telefon vi fi bağlı nedeni ne olabilir