arkadaşın redmi note 4 mtk telefonu var ve içinde fake rom var.. güncelleme yapamıyor ve ayarların bazı kısımları ingilizce olduğu için güncellemek istiyor.. nette ingilizce siteler dahil bir çok arama yaptım.. genelde sizin yöntemle aynı şekilde yöntemler var.. başta driver kurmadık diye olmadı.. sonra netten araştırıp driverları da kurdum sürücü imzalama korumasını devre dışı bırakarak ama yine de yükleme olmuyor bir türlü.. hep "
BROM ERROR status_da_exceed_max_num (0xc0070005)" hatasını alıyoruz.. pc lerimiz windows 10 x64 o yüzden mi olmuyor? win 7 de deneme şansım olmadı.. stock recovery moduna da girmiyor.. girse dosyayı update.zip olarak değiştirip kolayca kuracağım da olmadı.. ne yapmam lazım bir fikriniz var mı?
[doublepost=1510932297,1509709724][/doublepost]Uzun bir araştırma sonrası bu yazının ingilizce versiyonunu buldum ve gerekli indirmeleri oradan yaptım.. Ben hep resmi note 4 mtk cihazının 8.5.3.0 versiyonunu kullandım rom yüklemek için.. Ve sitede 8.0.4.0 versiyonu vardı bir de onunla denedim.. Durum başarılı.. Oradan indirdiğim diğer dosyalarını da kurunca her şey tek seferde oldu.. Sorunum çözüldü kısaca..