Soru Redmi Note 4 Siparişinde Kasa Hangi Renk Olacak ?

XiaomiAlıcısı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orhan
Cihazım
Galaxy S4 Mi
Konular
3
Arkadaşlar, büyük ihtimalle CepPort'tan telefon siparişi vereceğim. Redmi Note 4 Black sipariş ettiğimde arka kapak hangi renk olacak ? Gittgidiyor'daki ilanda arka kapak ve ön taraf tamamen siyahken, Hepsiburada'da ki ilan da ön taraf siyah arka taraf gri gösteriyor. Sipariş etmem dahilinde hangi renk gelecek ?

XiaomiAlıcısı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orhan
Cihazım
Galaxy S4 Mi
Konular
3
Keşke olsaydı hocam. :) Sadece bir adet cihazın gelmesi mevcut ithalat sisteminde mümkün görünmüyor.

Hocam peki satış sonras desteğiniz için ne diyebilirsiniz ? İnternette birçok bilindik sitede (dhforum, ekşisözlük, facebook xiaomi grupları) Cepport hakkında gördüğüm olumlu yorum sayısı yok denecek kadar az. Olumlu olarak sadece getirdiğiniz ürünler hakkında var, satış sonrası destek (garanti durumları vs.) hakkında zerre olumlu yorum okumadım desem yeridir. Bu durum srtık değişti diyebilirmisiniz ?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam peki satış sonras desteğiniz için ne diyebilirsiniz ? İnternette birçok bilindik sitede (dhforum, ekşisözlük, facebook xiaomi grupları) Cepport hakkında gördüğüm olumlu yorum sayısı yok denecek kadar az. Olumlu olarak sadece getirdiğiniz ürünler hakkında var, satış sonrası destek (garanti durumları vs.) hakkında zerre olumlu yorum okumadım desem yeridir. Bu durum srtık değişti diyebilirmisiniz ?

Destek biziz hocam :) Umarım bir sıkıntı yaşamazsınız ama yaşayabileceğiniz her türlü sorunda bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt