Soru Redmi Note 4 Siparişinde Kasa Hangi Renk Olacak ?

XiaomiAlıcısı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orhan
Cihazım
Galaxy S4 Mi
Konular
3
Arkadaşlar, büyük ihtimalle CepPort'tan telefon siparişi vereceğim. Redmi Note 4 Black sipariş ettiğimde arka kapak hangi renk olacak ? Gittgidiyor'daki ilanda arka kapak ve ön taraf tamamen siyahken, Hepsiburada'da ki ilan da ön taraf siyah arka taraf gri gösteriyor. Sipariş etmem dahilinde hangi renk gelecek ?

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
cantara hocam mesajınızı gördüğünüzde cevaplacaktır,veya satıcı ile iletişime geçerek daha net bir bilgi alabilirsiniz.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hangi siteden alışveriş yaparsam yapayım farketmeyecek değil mi :D
Siz hangi siteden alışveriş yapmamı tavsiye edersiniz ? Neden ?

Benim iletişimim Cepport ile hocam. Hepsiburada'da satılan cihazlar hakkında bilgim maalesef yok.

Alışverişiniz için ise; benim kişisel görüşüm Cepport üzerinden alışveriş yapmak daha mantıklı çünkü yaşanabilecek her hangi bir sorunda birebir iletişime geçmek çok daha kolay oluyor ve sürekli olarak çözüm odaklı çalışıyorlar. Diğer yandan yaşanabilecek sıkıntılarda forum yöneticileri olarak bizler de soruna müdahil olarak çözüm için öneriler getirebiliyor ve yardımcı oluyoruz. Üzerine bir de uygun fiyatı ekleyince bana göre Cepport alışverişi çok daha mantıklı oluyor :)

Oyla:

XiaomiAlıcısı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orhan
Cihazım
Galaxy S4 Mi
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim iletişimim Cepport ile hocam. Hepsiburada'da satılan cihazlar hakkında bilgim maalesef yok.

Alışverişiniz için ise; benim kişisel görüşüm Cepport üzerinden alışveriş yapmak daha mantıklı çünkü yaşanabilecek her hangi bir sorunda birebir iletişime geçmek çok daha kolay oluyor ve sürekli olarak çözüm odaklı çalışıyorlar. Diğer yandan yaşanabilecek sıkıntılarda forum yöneticileri olarak bizler de soruna müdahil olarak çözüm için öneriler getirebiliyor ve yardımcı oluyoruz. Üzerine bir de uygun fiyatı ekleyince bana göre Cepport alışverişi çok daha mantıklı oluyor :)

Sanırım bi yanlış anlaşılma olmuş :D Hepsiburada'dan derken Hepsiburada' da CepPort satıcısından alacağım. Site bakımından soruyorum GittiGidiyor mu Hepsiburada mı ? Ne gibi avantajları var bu sitelerin

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sanırım bi yanlış anlaşılma olmuş :D Hepsiburada'dan derken Hepsiburada' da CepPort satıcısından alacağım. Site bakımından soruyorum GittiGidiyor mu Hepsiburada mı ? Ne gibi avantajları var bu sitelerin

Hmm evet hocam kusura bakmayın yanış anlamışım :)

Her ikisi de cepport ise fark olmayacaktır tabii. Genellikle gittigisiyor fiyatları daha uygun oluyor, bu nedenle gittigidiyor. Ancak fiyat farkı olmaması durumunda banka kampanyalarına göre karar verebilirsiniz. Örneğin şu anda gittigidiyor'da world carda, hepsiburada'da ise axess'e 100 TL puan veriliyor. Eğer her hangi bir banka kampanyasından yararlanmayacaksanız bu durumda da gittigiiyor daha mantıklı. Hepsiburada iade, değişim, tamir gibi işlemlerde çok yavaş ve müşteri desteği sınırlı oluyor. Gittigidiyor'da ise işlemler çok daha hızlı yürüyor.

Oyla:

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
cantara hocama katılıyorum..hepsiburada pişmanlıktır,rezalettir..kesinlikle gittigidiyor un müşteri hizmetleri çok çok çok daha hızlı

Oyla:

XiaomiAlıcısı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orhan
Cihazım
Galaxy S4 Mi
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hazır sizi yakalamışken bir ricam olacak. Redmi Note 4 açıkçası büyük bi telefon. Hele ki S4 Mini ( 4.3" ) kullandığım için birden 5.5" e zıplamak konusunda tereddütlerim var :D Ama Redmi 4 Prime boyutu çok ideal bir telefon 5.0" gayet iyi. Bu telefonu getirme imkanınız var mı ?

Oyla:

XiaomiAlıcısı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orhan
Cihazım
Galaxy S4 Mi
Konular
3
Hazır sizi yakalamışken bir ricam olacak. Redmi Note 4 açıkçası büyük bi telefon. Hele ki S4 Mini ( 4.3" ) kullandığım için birden 5.5" e zıplamak konusunda tereddütlerim var :D Ama Redmi 4 Prime boyutu çok ideal bir telefon 5.0" gayet iyi. Bu telefonu getirme imkanınız var mı ?

cantara Bu konu hakkında ne diyebilirsiniz ?

Oyla:
Üst Alt