Yardım Redmi note 4 şebeke sorunu

menelan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
menelan
Cihazım
9T Pro
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10.2
Telefon Modeli
Redmi note 4
Bootloader Kilidi
Kapalı
İlçede ikamet etmekteyim Cihazımda önceden şebeke sorunu yoktu full 4G çekiyordu. ama bir andan 4G çekmemeye başladı 1hafta gibi bekledim sorun aynen devam etti şebeke çekim sinyal gücü 2 diş çekiyor bazen hiç çekmiyor şebeke tümden gidip geliyor en onunda hard reset attım ve sorun hala devam ediyor

NOT: operatör Turkcell başka bir sim kartı telefona taktım sorun aynen devam ediyor 4G görüyor 10 saniyeden sonra gene eskisi gibi oluyor.
Kendi sim kartımı başka telefona taktım 4G gördü
Kardeşim Samsung Galaxy j2 kullanıyor operatör Turkcell 4.5 rahat çekiyor.
Cihaz delta garantili bu sorunu nasıl çözülür veya garanti ye gonderecem diyecem İL merkezinde fulll çekiyor

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Bu olay başlamadan önce cihazınızı hiç düşürdünüz mü veya rom güncellemesi yapıldıktan sonra mı başladı biraz daha detay verebilirmisiniz.

Oyla:

menelan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
menelan
Cihazım
9T Pro
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En son güncelleme 10.2.3.0 global kararlı sürümü guncelledim sıkıntı yoktu yani güncellemeden yaklaşık 1 ay geçti sıkıntı yoktu
Telefonu bir kere şarj,dan çıkartırken elimden düşürdüm ama tam olarak ne zaman olduğunu hatırlamıyorum yani bu sorunun öncesinden mi sonrasından mi hatırlamıyorum

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Şehir merkezinde çekiyor olması bütün teorilerimi alt üst etti. İlginç...

Oyla:

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
5G ye hazırlık adına Turkcell bandlarla oynuyordur

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
En son güncelleme 10.2.3.0 global kararlı sürümü guncelledim sıkıntı yoktu yani güncellemeden yaklaşık 1 ay geçti sıkıntı yoktu
Telefonu bir kere şarj,dan çıkartırken elimden düşürdüm ama tam olarak ne zaman olduğunu hatırlamıyorum yani bu sorunun öncesinden mi sonrasından mi hatırlamıyorum
Düşürdünüz mü diye sormamın sebebi cihazın arka pil kapağı anten görevi görüyor herhangi bir ezik veya eğilme varmı ? Bu sorunu arka kapak yüzünden bende yaşamıştım.

Oyla:

menelan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
menelan
Cihazım
9T Pro
Konular
5
Düşürdünüz mü diye sormamın sebebi cihazın arka pil kapağı anten görevi görüyor herhangi bir ezik veya eğilme varmı ? Bu sorunu arka kapak yüzünden bende yaşamıştım.
Hocam cihazı düşürdüğüm zaman öyle şiddetli düşmedi cihazın arka kapağında ezik veya eğilme yok arada kendiliğinden 4G geliyor hemen 10-15 saniyede gene gidiyor ama şehir merkezine gittiğim zaman full 4G oluyor.
3G düşmüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşte hocam eğer şehir merkezinde 4G 5diş çekiyor. Orda çekmesiydi kesin cihazda sıkıntı var derdim.
Ama ilçeye geldiğim zaman 1-2 diş bazen 5diş çekiyor arada şebeke komple gidiyor bazen arayan kişi mesajı geliyor şebeke çekmediği için bende bilmiyorum ne yapacağımı

Son düzenleme:
Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Hocam cihazı düşürdüğüm zaman öyle şiddetli düşmedi cihazın arka kapağında ezik veya eğilme yok arada kendiliğinden 4G geliyor hemen 10-15 saniyede gene gidiyor ama şehir merkezine gittiğim zaman full 4G oluyor.
3G düşmüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşte hocam eğer şehir merkezinde 4G 5diş çekiyor. Orda çekmesiydi kesin cihazda sıkıntı var derdim.
Ama ilçeye geldiğim zaman 1-2 diş bazen 5diş çekiyor arada şebeke komple gidiyor bazen arayan kişi mesajı geliyor şebeke çekmediği için bende bilmiyorum ne yapacağımı

Hocam normal de cihazda band 20 desteği olmadığında söylediğiniz sorun olur ama daha önce çekiyordu diyorsunuz bakalım forumdan diğer arkadaşlardan da cevap bekleyelim.

Oyla:

menelan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
menelan
Cihazım
9T Pro
Konular
5
Hocam normal de cihazda band 20 desteği olmadığında söylediğiniz sorun olur ama daha önce çekiyordu diyorsunuz bakalım forumdan diğer arkadaşlardan da cevap bekleyelim.
İlgilenendiginiz için Teşekkürler

Oyla:

menelan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
menelan
Cihazım
9T Pro
Konular