- Adım
- levent
- Cihazım
- mi5
- Konular
- 4
Arkadaşla yüzyüze görüşüp iki adet mi5 ekran koruyucu aldim.kendisine teşekkür ediyorum kolay bir alışveriş oldu
zirconu test ettiniz mi..?? şu an samsung kulak içi kullanıyorum tizler oldukça baskın olduğu için sesi kısmadan kullanamıyorum.aksi halde baş arısından duramıyorum..aynı problem zirconda da mevcut mu *?malesef hiçbir fikrim yok hocam..artıları eksileri nelerdir bilemeyecegim.. zircon kalmadı zaten elimde.. sadece piston 3 basic var..
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
test etmedim hocam. kulaklığı bilen arkadaşlar aldızirconu test ettiniz mi..?? şu an samsung kulak içi kullanıyorum tizler oldukça baskın olduğu için sesi kısmadan kullanamıyorum.aksi halde baş arısından duramıyorum..aynı problem zirconda da mevcut mu *?
Zircon efsane lakin müzik leri indirdiğin değilde spotify gibi kaliteli dinleyeceksiniz yoksa hic bir kulakliktan tat tuz alınmıyorzirconu test ettiniz mi..?? şu an samsung kulak içi kullanıyorum tizler oldukça baskın olduğu için sesi kısmadan kullanamıyorum.aksi halde baş arısından duramıyorum..aynı problem zirconda da mevcut mu *?
özelden yazdım hocamMi5s için olan kenarlarda fazla boşluk ve hava alma oluyor mu
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi