Yardım redmi note 4 parmak izi

ykaptan41

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
Redmi note7
Konular
2
selamlar redmi note 4 64gb 4gb telefon aldım parmak izi olarak 4 adet parmak izini tanıttım gayet iyi çalışıyordu telefonn ayarları ile oynarken işaret parmağımı sadece ekran ışığını yakmak suretyle tanımaya başladı
tüm parmak izlerini sildim
fabrika ayarlarına döndüm tekrar parmakizi tanıtımı yaptım ama ne yazıkki diğer parmak izlerini tanırken , işaret parmağını sadece ekran ışığını açıyor olmasına çözüm bulamadım yardım ederseni sevinirim saygılarımla

scetin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
acemi
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
1
Teşekkür ederim. Sayenizde parmak izi tanımını etkinleştirip ekledim. Birden fazla tekrar tekrar dokununca oldu. Şebeke sorunu bende olmadı. Telefondan kamera hariç çok memnunum.

Oyla:

Raif kara

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Raif
Cihazım
Redmi note 4
Konular
0
selamlar redmi note 4 64gb 4gb telefon aldım parmak izi olarak 4 adet parmak izini tanıttım gayet iyi çalışıyordu telefonn ayarları ile oynarken işaret parmağımı sadece ekran ışığını yakmak suretyle tanımaya başladı
tüm parmak izlerini sildim
fabrika ayarlarına döndüm tekrar parmakizi tanıtımı yaptım ama ne yazıkki diğer parmak izlerini tanırken , işaret parmağını sadece ekran ışığını açıyor olmasına çözüm bulamadım yardım ederseni sevinirim saygılarımla
O sorun bende de vardı. Telefonu koyduğum masa yağlıydı. Ordan yağ bulaşmış galiba. Kolonyalı bezle silince parmağımı okumaya bailadı. Temizleyince düzelir sizin telwfon da belki:)
[doublepost=1523956062,1523955110][/doublepost]
O sorun bende de vardı. Telefonu koyduğum masa yağlıydı. Ordan yağ bulaşmış galiba. Kolonyalı bezle silince parmağımı okumaya bailadı. Temizleyince düzelir sizin telwfon da belki:)
Temizledim hala sorun devam ediyor ondan değilmiş
[doublepost=1523966865][/doublepost]Redmi note 4 parmak izini okumuyor. Bu sitede yazı yazarken boşluk tuşu da sıkıntısçıkarıyor. Çözümü ne acaba

Oyla:
Üst Alt