Teşekkür ederim....Sizin cihazınız geçen sene Ocak ta tanıtıldı ve o zaman Marshmallow ve MIUI8 vardı...aradan geçen zaman zarfında cihazınız sadece 5-6 kararlı güncelleme aldı ve en son MIUI 9 Android 7 sürümünüzdesiniz....Diğer üreticiler de 2 sene boyunca en fazla 2 büyük güncelleme veriyorlar ( Bizzat kendim Samsung ve Huawei den biliyorum)
Sizde gayet iyi hatırlarsınız ki, geçen sene MIUI9 da çok geç verildi kararlı olarak ve verildiğinde bile hala bir çok hatalar mevcuttu....
Şu an bazı cihazlar için MIUI10 kararlı verildi ve hepside, forumda okuduğumuz kadarıyla, sorunlu...Sizin cihazınız da muhtemelen MIUI10 a yükseldiğinde, aynı sorunlar olacaktır....
Geçenlerde Xiaomi'nin Güncelleme Şampiyonu olduğunu söylediğimi hatırlıyorum ve hala aynı noktadayım...
Bu muhteşem cihazlar eğer hiç bir İşlem yapılmadan, kararlı global rom ile kullanılacaksa, ses çıkarmadan kullanan bir sürü insan var, Siz hariç

, ama sık güncelleme özelliğinden kastımız bizim tabiki İleri derecede Android bilgisine sahip kişilerin BL Kilidini açıp, bu okyanus misali 10 larca değişik romların haftalık güncellemelerini deneyimlemeleridir...
Sizin neden cihazınızın BL Kilidini açıp, Xiaominin bize sunduğu bu engin olanaklardan yararlanmadığınızı anlamakta güçlük çekmekle birlikte, saygı duyuyorum ve şikayetlerinizin bu anlamda yersiz olduğunu düşünüyorum
Not.Benim Xiaomi almamın en büyük nedenlerinden biri de sayısız haftalık rom güncellemelerinin olmasıdır, 30 a yakın Nougat ve Oreo AOSP Romlarından bahsetmiyorum bile
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk