Soru Redmi Note 4 Miui 10 Ne Zaman Gelecek?

• Konbuyu başlatan PyhX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 342
  • Görüntüleme 25K

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
Çoğu cihaza verilen miui 10 redmi note 4 e hala verilmemesi ve üstüne üstlük hala 9.6.3 gibi güncellemeler vermesi çok saçma değil mi? Festival haftası falan bahane bence, 12sinde gelecek diyorsunuz ancak bana pek gerçekçi gelmiyor 2019 başlarına kadar bekleyeceğiz galiba?

Sametkrks

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi not 4x
Konular
38
Evet verileriniz silinir.

Telefonunuz Redmi Note 4 SD625 Global İse Şu linkten indirip kurabilirsiniz.(Bu arada dosya ismi 4x olarak yazıyor, telefonum 4x olmadığı halde uyumlu olan 4x, sebebini bilmiyorum ama telefonunuz RedmiNote4 sd625 ise verdiğim link size uygundur.)
Telefonum not 4x 32 3 GB SD ama verileri yedeklemem lazım hafıza kartını filan hepsini çıkarmam lazım sanırım fotoğraflarim varda icinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonum not 4x 32 3 GB SD ama verileri yedeklemem lazım hafıza kartını filan hepsini çıkarmam lazım sanırım fotoğraflarim varda icinde
Google fotoğraf yedeklersem gitmez sanırım

Oyla:

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Google fotoğraf yedeklersem gitmez sanırım
En sağlamından sd kartınıza yedekleyin herseyinizi. Verdiğim link size uygun büyük ihtimalle. Telefonum note 4 ancak size verdiğim note 4x ile miui 10'a geçtim.Siz de aynı dosyayla geçersiniz büyük ihtimal. Zaten uyumsuz ise güncellemiyor. (note4 dosyasını indirip yüklemeye kalkistigimda güncellememisti)Note serisi aşırı karışık..

Oyla:

Sametkrks

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi not 4x
Konular
38
En sağlamından sd kartınıza yedekleyin herseyinizi. Verdiğim link size uygun büyük ihtimalle. Telefonum note 4 ancak size verdiğim note 4x ile miui 10'a geçtim.Siz de aynı dosyayla geçersiniz büyük ihtimal. Zaten uyumsuz ise güncellemiyor. (note4 dosyasını indirip yüklemeye kalkistigimda güncellememisti)Note serisi aşırı karışık..
şuan indiriyorum denicem zaten uyarı gelir verileriniz filan silinir diye kapatırım yarın verileri yedekler ve miui 10 3 ay bekledim bir görmüş olurum en azından hevesim gider jjsjs

Oyla:

weyselaysel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
veysel
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
4
@Sametkrks
Sonucunu merak ettim doğrusu paylaşırmısınız?
Bende geçmek istiyorum. Direk kurulum ile yapılıyorsa

Oyla:

Sametkrks

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi not 4x
Konular
38
@Sametkrks
Sonucunu merak ettim doğrusu paylaşırmısınız?
Bende geçmek istiyorum. Direk kurulum ile yapılıyorsa
Hocam gece bütün verileri yedeklerin mi cloud filan sabah kurulum yapdim şuan süper hiç bir sıkıntı yok portre modunu çok bekliyordum gayet güzel calisiyor pil kullanımı test edip atarim

Oyla:

emreshn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
redmi 4x
Konular
1
Çoğu cihaza verilen miui 10 redmi note 4 e hala verilmemesi ve üstüne üstlük hala 9.6.3 gibi güncellemeler vermesi çok saçma değil mi? Festival haftası falan bahane bence, 12sinde gelecek diyorsunuz ancak bana pek gerçekçi gelmiyor 2019 başlarına kadar bekleyeceğiz galiba?
bende redmi 4x var ben xiaomi sitesinden indirip kurdum sıkıntım yok su anlık

Oyla:

Ncp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ncp
Cihazım
Redmi not 4
Konular
6
Aynen usta çok merak eden indirsin sknti yok kararli 2019 anca gelir bu gidisle
Bende kasma oluyor son gorevlerde vede bildirim cubugunu indirdigimde mobil legends de ve pubg de acayip kasiyo bildirim cubugu

Oyla:
Üst Alt