Sohbet Redmi Note 4 Ekran Süresi - SOT

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
Hayır. Gps kapalı sync açık. Full Lte.

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Antutu puanında değişiklik oldu mu hocam test ettiniz mi

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kreuzberg36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Falcon
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
3
Antutu puanında değişiklik oldu mu hocam test ettiniz mi

Antutu tarzı programlar kullanmıyorum maalesef. Yaklaşık 6 senedir xda'dayım ve ROM geliştiricileri antutu tarzı programların doğru ölçüm yapmadığını ve akıcılık, oyun performansını etkilemedigini söylüyorlar. O yüzden önermiyorum bu tarz programlar. Hobi olarak bakılır orası ayrı fakat ROM'u değerlendirmemek gerek bu skora göre.

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Konu başlığını birçok kişi anlamaz diye düşünüyorum sonuçta bilinen bir kısaltma değil :) Ekran Açık kalma süresini ben screen on duration olarak biliyordum:) ondan anlayamadım tapatalkta nasıl olur bilmiyorum ama forumda genelde yukarıda konu başlığını düzenle olması lazım :)
İyi Forumlar

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
Antutu tarzı programlar kullanmıyorum maalesef. Yaklaşık 6 senedir xda'dayım ve ROM geliştiricileri antutu tarzı programların doğru ölçüm yapmadığını ve akıcılık, oyun performansını etkilemedigini söylüyorlar. O yüzden önermiyorum bu tarz programlar. Hobi olarak bakılır orası ayrı fakat ROM'u değerlendirmemek gerek bu skora göre.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

hangisini kullanıyorsunuz acaba? Normal bildiğim gibi zip i atıp wipe yapıp yüklüyoruz doğru mudur?

hakanbalari

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Orijinal Romda bu şekilde, tahminen 1.30-2 saat daha gider
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

yanciess

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 9t
Konular
24
Hocam ben bu süreleri neden alamıyorum nerde yanlış yapıyorum
Wifi hep açık parlaklık yüzde 25lerde ama otomatik değil telefonum 3 aylık
Greenify kurulu gel gelelim 10 saati geçemedim siz ne yapıyorsunuz da böyle süreyi almak için?

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kreuzberg36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Falcon
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
3
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

hangisini kullanıyorsunuz acaba? Normal bildiğim gibi zip i atıp wipe yapıp yüklüyoruz doğru mudur?
Ben bu skoru 8.1.4 ile aldım daha yenisini yükleme fırsatım olmadı. Aşağıda detaylı seçenekler var Viper ve Dolby ses sistemi ve custom animasyonlar gibi. Bir bak istersen. Evet twrp den normal ROM gibi flashlayacaksin. Full wipe yapın.

Kreuzberg36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Falcon
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
3
Hocam ben bu süreleri neden alamıyorum nerde yanlış yapıyorum
Wifi hep açık parlaklık yüzde 25lerde ama otomatik değil telefonum 3 aylık
Greenify kurulu gel gelelim 10 saati geçemedim siz ne yapıyorsunuz da böyle süreyi almak için?

Şimdi böyle 15 saat ekran süresi almak için çoğunlukla evde ve ekran süresinin otomatik olması lazım. Dışarıda 15 saat civarı süre almak çok zor çünkü güneş ışığından dolayı parlaklık hep yüksek ya da full oluyor. Gps hep kapalı olsun kullanmadığın zaman, eğer mail ile işin yoksa sync yani eşleştirmeyi kapat. Greenify çoğu zaman faydadan çok zarar veriyor kaldır onu, artık kullanan kalmadı, Miui daha iyi idare ediyor pil kullanımını ve uygulamaları, sen arada ayarlardan pil ayarlarına gir pil sorunları varsa onları gider daha çok işe yarar.
Bir de telefonu ne kadar fazla kullanırsan yani ara vermeden kullanırsan o kadar çok süre alırsın, yani fazla boşta durmaması lazım, idle drain durumu.
Oyun oynamamak da gerekiyor bu süreleri almak için. Ben hiç oyun oynamıyorum.
Bir de son olarak Facebook Lite kullanıyorum normal Facebook ve Facebook Messenger kullanmıyorum.
Umarım faydası olur.

yanciess

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 9t
Konular
24
Şimdi böyle 15 saat ekran süresi almak için çoğunlukla evde ve ekran süresinin otomatik olması lazım. Dışarıda 15 saat civarı süre almak çok zor çünkü güneş ışığından dolayı parlaklık hep yüksek ya da full oluyor. Gps hep kapalı olsun kullanmadığın zaman, eğer mail ile işin yoksa sync yani eşleştirmeyi kapat. Greenify çoğu zaman faydadan çok zarar veriyor kaldır onu, artık kullanan kalmadı, Miui daha iyi idare ediyor pil kullanımını ve uygulamaları, sen arada ayarlardan pil ayarlarına gir pil sorunları varsa onları gider daha çok işe yarar.
Bir de telefonu ne kadar fazla kullanırsan yani ara vermeden kullanırsan o kadar çok süre alırsın, yani fazla boşta durmaması lazım, idle drain durumu.
Oyun oynamamak da gerekiyor bu süreleri almak için. Ben hiç oyun oynamıyorum.
Bir de son olarak Facebook Lite kullanıyorum normal Facebook ve Facebook Messenger kullanmıyorum.
Umarım faydası olur.

Eyvallah hocam deneyeceğim

storm3358

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi
Konular
7
Arkadaşlar merhaba. Ekran süresi hakkında kafama takılan birşey var o da şu : Ekran açıklık süresinde oyunlar ayrı görünüyor. Mesela ben sadece uygulamaları kullanırken gün içinde 2 saat kadar oğlum oyun oynuyor. Ekran süresi 6 saat ise oyun 2 saat olarak ayrıca görünüyor. Bu durumda ekran açıklık sürem 6 saat mi yoksa 8 saat mi

Üst Alt