- Adım
- 7.0
- Cihazım
- Redmi note 4
- Meslek
- network mikrotik
- Konular
- 44
Redmi note 4x için yükledim çalıştı ama kamera baslatilamiyor hatası verdi kamera bozuldu
Telefonun Samsung Kamerası ıysa çalışmaz.Sadece Sony Kamerasıyla çalışıyor.Eski Kerneli Yükle düzelirRedmi note 4x için yükledim çalıştı ama kamera baslatilamiyor hatası verdi kamera bozuldu
Hocam şuan redmi note 4 en güncel Android sürümü ney?Android 8 ile hızlı şarj gelecek inşallah
[doublepost=1516713624,1516612673][/doublepost]Orjinaldir.Ön sarj aleti ile tam olarak 1850mah çekiyor tel.Bu da 2.5 saatte tel sarj olur demektir. Kısa kablo ile daha. Erken dolabını.
Stock Rom yani Orijinal Yazılım sürümü Android 7.0.Hocam şuan redmi note 4 en güncel Android sürümü ney?
S820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oero 8 stock rom olarak ne zaman gelir acabaStock Rom yani Orijinal Yazılım sürümü Android 7.0.
Ama Custom Rom olarak Android 8.1 sürümü bulunmaktadır
Oreo nun Stock Rom a ne zaman geleceği bilinmemektedir.Ama Xiaomi nun Miui 10 çıkaracağı duyuruldu. Miui 10 ile Android Oreo gelebilirOero 8 stock rom olarak ne zaman gelir acaba
Bende miui 10 ile geleceğini düşünüyorum. Bence şuan miui 10'u oreo üzerine hazırlıyorlarOreo nun Stock Rom a ne zaman geleceği bilinmemektedir.Ama Xiaomi nun Miui 10 çıkaracağı duyuruldu. Miui 10 ile Android Oreo gelebilir
Bu Kerneli yüklerseniz Quick Charge 3 etkinleşicektir!Ben Denedim Çalısıyor.
Link
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
[doublepost=1516310292,1516310174][/doublepost]Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bagong en hızlı Sarj eden Kernel versiyonu!Hocam linkte verdiğiniz kernelin Samsung sensörlü cihazlarla uyumlu olanı var mı, bir de LOS için olan versiyonlarda da mı hata var kamerada? Petruk ve Bagong arasında ne fark var? Cevaplarsanız sevinirim Şimdiden teşekkürler.