Haber Redmi Note 4/4X (SD) İçin V10.2.3.0.NCFMIXM Global MIUI 10 Rom Yayınlandı

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
10 dakikada %3 şarj kaybım var. sadece wifi açık. telefonu %100de şarjdan çıkardım. koltuğa oturdum instagramı açtım %99a düştü direk.
instagram en çok şarj ve internet yiyen programdır. bilginize :)

Nester

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasanak
Cihazım
Hasan
Konular
1
10.1.1.0 hata dolu:
1- Telefonun çekim gücü dehşet düşüyor.
2- Şebekenin olmadığı yerde wifi ya bağlanınca şebeke varmış gibi operatör adını gösteriyor, şebeke varmış gibi gösterge çubuğunda birkaç tik çıkıyor.
3- Pil çok çabuk bitiyor.
4- Ekran aydınlatması kendi kendine artıp azalıyor.
5- Önbellek temizlemede arkaplanda açık uygulamaları kapatıyor ama Kişiler ekranı hariç, onu kapatmıyor.
6- Bildirimler kafasına göre bir geliyor bir gelmiyor.
Bu saydıklarınız ben de yok.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211

bundan iyisi Şam'da kayısı :)

Note4Sg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serpil
Cihazım
Redmi note 4
Konular
0
yani MiUi 9 versiyonda iken de şebeke sorunu vardı anladığım kadarıyla.
son 1 aydır sorun vardı diyorsunuz.
hattınızı farklı telefona taktığınızda 3G/4G oluyor ise telefonunuzu yakın zamanda düşürmüş olabilirmisiniz?
telefon içerisindeki şebeke anteni genelde telefonun üst tarafında yada altında plakalar üzerinde ince şekilde boyanmış gibi olur.
hatta alt tarafta da böyle bir plaka olur, ve bu iki plaka arasında da bir kablo olur. modern telefon dizaynlarının hepsinde bu vardır
bunlar şebeke,wiifi ve benzeri anten görevi görür.
düşürdüyseniz ve bu plakada bi çatlak olmuş ise yada malum minik kablo yuvasından çıktıysa zaten çekim gücü az olan telekom zayıf çekiyor olabilir.
örnek olması açısından resme bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız.
arka kapağı sökerek kendinizde bakıp kontrol edebilirsiniz.
yada bir telefoncuya baktırabilirsiniz
yada garantisi varsa servise yollayabilirsiniz.
eğerki son güncellemeden sonra oldu diyorsanız telefonu fab ayarlarına bir çekin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vodafone gerçekten çok berbat.
istanbuldayım en fazla 3 ay dayanabildim kendilerine.
türkcell ve telekom arasında geçiş yapıyorum duruma ve fiyatlara göre.

Dediginiz şekilde olduğunu düşünmüyorum Öyle olmuş olsa Vodafone da denedim full çekiyor gözüküyor.
Xiamoi mi 4 global kapalı, vida falan yok sokebilmek için garantili aslında ama Delta garanti o yüzden ingileneceklerini sanmıyorum.
Hattımı tasiyacagim ama iki gün sonra o da calismaz hale gelirse diye korkuyorum.
Birde fabrika ayarlarına dönünce son güncellemeye geri dönüyor. Rom indirip kurmak lazım. Onu da beceremedim. Fiyat performans telefonu ide ama işe yaramaz oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu saydıklarınız ben de yok.
Bende de benzer çekim kalitesi kötü manual şebeke ayarlarına girince şebekeyi görüyor.

Bağlan dediğimde bağlantı kurulamadı. Daha sonra deneyin diyor.
Asagidaki hatayı veriyor.

Son düzenleme:

catarsu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
catarsu
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
hiç birini yaşamıyorum :)
Ben uygun ortam ve koşullarda test edip gördüğüm sorunları yazıyorum. Şehrin ortasında şebeke sorununuz olmaz tabii
Sizde olmaması bu sorunların olmadığı anlamına gelmez tabii, bunların giderilmesi gerekir sonraki güncellemelerde.

emrezafrak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
16
merhaba.vodafone kullanıcısıyım ve internet paylaşıp bilgisayardan bağlandığımda oyun oynarken 15dk sonra falan internet gidip geliyor ama bağlantıda kopma olmuyor bu tarz bir sorun yaşayan var mı ? birde hala yeni apn ekleyip ismini consumer broadband yaptığımda internete bağlanabiliyorum bu bir sebep olabilir mi ?
edit:bir sorum daha var şuan miui 10 kullanıyorum açıkcası root twrp bl kilidi açma falan bu olaylardan pek anlamam şimdi xiaomi'nin sitesinden miui 8 romu indirsem telefonun içindeki güncelleyici ile 8e geri dönebilirmiyim ?

Son düzenleme:

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
merhaba.vodafone kullanıcısıyım ve internet paylaşıp bilgisayardan bağlandığımda oyun oynarken 15dk sonra falan internet gidip geliyor ama bağlantıda kopma olmuyor bu tarz bir sorun yaşayan var mı ? birde hala yeni apn ekleyip ismini consumer broadband yaptığımda internete bağlanabiliyorum bu bir sebep olabilir mi ?
edit:bir sorum daha var şuan miui 10 kullanıyorum açıkcası root twrp bl kilidi açma falan bu olaylardan pek anlamam şimdi xiaomi'nin sitesinden miui 8 romu indirsem telefonun içindeki güncelleyici ile 8e geri dönebilirmiyim ?
Hayır, güncelleyici üzerinden eski sürümlere dönmenize güncelleyici izin vermeyecektir.

emrezafrak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
16
Hayır, güncelleyici üzerinden eski sürümlere dönmenize güncelleyici izin vermeyecektir.

hocam şöyle bir konu var dowmgrade yapmak için yanlız ben telefonu bilgisayara bağladığımda mi asistant telefonu görmüyor bi bilginiz varmı acaba bu konuda ?

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Ben uygun ortam ve koşullarda test edip gördüğüm sorunları yazıyorum. Şehrin ortasında şebeke sorununuz olmaz tabii
Sizde olmaması bu sorunların olmadığı anlamına gelmez tabii, bunların giderilmesi gerekir sonraki güncellemelerde.
peki :)

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46

hocam şöyle bir konu var dowmgrade yapmak için yanlız ben telefonu bilgisayara bağladığımda mi asistant telefonu görmüyor bi bilginiz varmı acaba bu konuda ?
Fazla bilgim yok maalesef, asistant'ın en güncel sürümü ve 64 bit olduğundan emin olun.

Üst Alt