Hocam sizce eu'nun eksi artı yönlerini söyler misinizKilit açılınca tabii ki de EU hocam![]()
Hocam sizce eu'nun eksi artı yönlerini söyler misinizKilit açılınca tabii ki de EU hocam![]()
Gelecek güncelleme ile muhtemelen eklenecektir.Ben yükledim..
Son Global Beta ya kıyasla tek bir + özellik yok, tam tersi eksisi var..
Çok önemli değil ama mesela son Global Beta da şarj rakamları şarj göstergesinin içindeydi ama bunda öyle değil..
Hocam EU rom'u 10 dakikadan fazla kullanmadım ama deneyimlediğim kadarıyla; daha sade, ufak bir kaç ekstra özellik ve bildiğim kadarıyla uygulama reklamlarının engellenmiş bir rom. EU kullanıcıları size daha iyi destek verecektir.Ben yükledim..
Son Global Beta ya kıyasla tek bir + özellik yok, tam tersi eksisi var..
Çok önemli değil ama mesela son Global Beta da şarj rakamları şarj göstergesinin içindeydi ama bunda öyle değil..
Bildiğim kadarıyla yok hocam. Kullanıcılar daha iyi cevaplayacaktır.Hocam beta 8.11.8 deyim kararlı sürümde potre modu varmı birisi cevaplaya bilirmi teşekürler
Şimdi baktım ama portre modu yok...Hocam beta 8.11.8 deyim kararlı sürümde potre modu varmı birisi cevaplaya bilirmi teşekürler
Sadece ön kamerada var hocamHocam beta 8.11.8 deyim kararlı sürümde potre modu varmı birisi cevaplaya bilirmi teşekürler
Teşekürler ben ozmn potre modu gelince geçerim beta danSadece ön kamerada var hocam