- Adım
- Halil
- Cihazım
- Redmi note 11
- Konular
- 0
Değerli arkadaşlarım sizinle romu yükleme konusunda tecrubemi paylaşacağım.Şu an kullandığım 8.7.3 sürümü.Bu sürümün kurulumunu tamamladıktan sonra miglobe romun yedeği vardı,o yedeğin data bu romun üzerine geri yükledim.Ve ilginç olan üçüncü parti tema yükleyebiliyorum.Ve galeride çalışıyor.Not-miglobe yedeğimde yüklü fazla uygulama yoktu belki o yüzden beta rom ile miglobe romun verileri birleştirince hata vermemiş olabilir.Sonuçta bu şekil tecrubem oldu denemek isteyebilirsiniz diye paylaştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlk yüklediğimde epey ısınma olmuştu simdi normalleşti.Değerli arkadaşlarım sizinle romu yükleme konusunda tecrubemi paylaşacağım.Şu an kullandığım 8.7.3 sürümü.Bu sürümün kurulumunu tamamladıktan sonra miglobe romun yedeği vardı,o yedeğin data bu romun üzerine geri yükledim.Ve ilginç olan üçüncü parti tema yükleyebiliyorum.Ve galeride çalışıyor.Not-miglobe yedeğimde yüklü fazla uygulama yoktu belki o yüzden beta rom ile miglobe romun verileri birleştirince hata vermemiş olabilir.Sonuçta bu şekil tecrubem oldu denemek isteyebilirsiniz diye paylaştım.