Cevap yok mu yaw....Rom yükleyince tel sıfırlanıyor dimi. Kuran kullanan var mı. Memnun musunuz
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karşılaştığın bir sorun var mı hocamFarklı bir rom kurunca tabiki sıfırlanır.Ben aktif olarak kullanıyorum memnunum.Surekli geliştirilen bir rom.Android 7 kullanmak istiyorsanız deneyebilirsiniz.
Teşekkürler musait bi ara ben bu roma geçiyimStock Kamera uygulamasında ön arka geçişlerin de hata mevcut. Harici uygulama kullanarak sorun çözülüyor.Tavsiyem oppen camera uygulaması.
Flaş ışığı uzun basınca yanıyor tek dokunuşla her zaman açılmaya biliyor.Harici bir uygulma kullanınca bu sorun da çözülüyor.Başka bir sorunla karşılaşmadım
Artı pil performansı mıuı göre daha başaralı.
Donma kasma problemi yok.
Sade ve temiz arayüz.Gereksiz uygulamalar yok.
Bilader haftaya bu romu yükleyecem muhtemelen. Ben teli imei yüklenmiş olarak aldım. Benim bu romu yüklemem sonrası tekrar imei yükleme ihtiyacım olacak mı? Bir de türkçe dil desteği vardı dimi?Stock Kamera uygulamasında ön arka geçişlerin de hata mevcut. Harici uygulama kullanarak sorun çözülüyor.Tavsiyem oppen camera uygulaması.
Flaş ışığı uzun basınca yanıyor tek dokunuşla her zaman açılmaya biliyor.Harici bir uygulma kullanınca bu sorun da çözülüyor.Başka bir sorunla karşılaşmadım
Artı pil performansı mıuı göre daha başaralı.
Donma kasma problemi yok.
Sade ve temiz arayüz.Gereksiz uygulamalar yok.