- Adım
- Ali
- Cihazım
- redmi note 3
- Konular
- 2
Arkadaşlar herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. Çin'den getirttiğim ve dün elime geçen Redmi Note 3 (Snapdragon 650) ile ilgili bazı sıkıntılarım var. Daha yardımcı olabilmesi amacıyla belirteyim ki aldığım satıcı isteğim doğrultusunda kutuyu açtı ve global stabil romu ve google'ı yükleyip gönderdi. Bu arada telefonun OTA güncellemeleri alacağını da taahhüt etti. Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Soru ve sorunlarıma gelince;
1. Güncelleyiciye girdiğimde "miui 7.1.9.0.0, kararlı" diyor ve yeni güncelleme olmadığını söylüyor. Bu son kararlı sürüm müdür gerçekten?
2. Cihazım Unlock yapılmış mıdır sizce? Bunu nasıl öğrenebilirim?
3. Cihazın otomatik ekran döndürme fonksiyonunun çalışmadığını farkettim. İnternette kısa bir araştırma sonrası önerilen birkaç şeyi denedim (otomatik parlaklık, kontrast ayarı, vs.) ancak ne ekran döndürme, ne pusula, ne de jiroskop çalışmıyor. Bunun üzerine satıcıya mesaj atıp durumu anlattım (ücretin satıcıya aktarılmasını halen onaylamadım).
"System update" metodunda anlatılanları yaptığımda telefon kapanıp tekrar açılıyor, ama güncelleme olmuyor. Eski versiyondan devam ediyor çalışmaya.
"Recovery update" ve "fastboot update" metodları da çalışmıyor (acaba cihazım locked mu).
Cevap yazarsanız çok sevinirim. Herkese iyi günler.
Soru ve sorunlarıma gelince;
1. Güncelleyiciye girdiğimde "miui 7.1.9.0.0, kararlı" diyor ve yeni güncelleme olmadığını söylüyor. Bu son kararlı sürüm müdür gerçekten?
2. Cihazım Unlock yapılmış mıdır sizce? Bunu nasıl öğrenebilirim?
3. Cihazın otomatik ekran döndürme fonksiyonunun çalışmadığını farkettim. İnternette kısa bir araştırma sonrası önerilen birkaç şeyi denedim (otomatik parlaklık, kontrast ayarı, vs.) ancak ne ekran döndürme, ne pusula, ne de jiroskop çalışmıyor. Bunun üzerine satıcıya mesaj atıp durumu anlattım (ücretin satıcıya aktarılmasını halen onaylamadım).
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
adresindeki stabil romu kurmamı ve sorun devam ederse tekrar kendisine haber vermemi önermiş. Rom'u indirdim ancak aynı sitedeki tüm metodları denememe rağmen kuramadım. "System update" metodunda anlatılanları yaptığımda telefon kapanıp tekrar açılıyor, ama güncelleme olmuyor. Eski versiyondan devam ediyor çalışmaya.
"Recovery update" ve "fastboot update" metodları da çalışmıyor (acaba cihazım locked mu).
Cevap yazarsanız çok sevinirim. Herkese iyi günler.