Soru redmi note 3 snapdragon orjinal şarj miktofon bordu

teknisyen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adem
Cihazım
redmi note3 pro
Konular
1
Parçayı taktım otg çalışmıyor, bilgisayar görmüyor, şarj cihazını usb şarj olarak görüyor tek artısı mikrofonun çalışması , sizin usb board telefonu hızlı şarj ediyor mu peki
evet kardeşim normale döndü benim şarj olma süresi ampere uygulamasındanda kontrol ediyorum aynı değerleri veriyor.birde dün akşam fark ettim otg de çalıştı flaşı okudu yalnız 1 dakka falan sonra okuyo.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsmail fidancı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İso
Cihazım
Redmi note 3
Konular
3
Bende deneyeyim belki düzelir, yeni rom yükleyeyim olmazsa artık yapacak birşey yok böyle kullanmaya devam ederim ya da yeni board alıp denerim bakalım artık

teknisyen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adem
Cihazım
redmi note3 pro
Konular
1
Bende deneyeyim belki düzelir, yeni rom yükleyeyim olmazsa artık yapacak birşey yok böyle kullanmaya devam ederim ya da yeni board alıp denerim bakalım artık
sen benim attığım linkteki satıcıdan aldığın board uymadımı?(akıllıphone firma adı)

İsmail fidancı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İso
Cihazım
Redmi note 3
Konular
3
sen benim attığım linkteki satıcıdan aldığın board uymadımı?(akıllıphone firma adı)

İlk başta ordan aldım aramada ses gitmiyordu bazen hızlı bazen yavaş şarj ediyordu otg çalışmıyor pc görmüyordu değişime gönderdim aynı ürünü değiştirdik diye geri gönderdiler bende iade ettim başka firmadan aldım

teknisyen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adem
Cihazım
redmi note3 pro
Konular
1
bendede ses gitmeme sorunu vardı.mikrofonun üstünde koruma bandı varmış çıkardım şimdi düzeldi gibi.ama orjinal gibisi yok ya.bu sıkıntı note 3 lerde kronik gibi heralde.
İlk başta ordan aldım aramada ses gitmiyordu bazen hızlı bazen yavaş şarj ediyordu otg çalışmıyor pc görmüyordu değişime gönderdim aynı ürünü değiştirdik diye geri gönderdiler bende iade ettim başka firmadan aldım

teknisyen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adem
Cihazım
redmi note3 pro
Konular
1
anten çekimide azaldı boardu değiştikten sonra şimdi daha iyi fark ediliyor.

İsmail fidancı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İso
Cihazım
Redmi note 3
Konular
3
Yabancı forumlara baktım evet kronik bir durummuş ne yapalım gülü seven dikenine katlanır

teknisyen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adem
Cihazım
redmi note3 pro
Konular
1
yani birader yapacak bişey yok xiaomidede parça sıkıntı oluyor gerçekten 2 sene güzel kullandık ama napalım artık öldürene kadar kullanacaz artık

İsmail fidancı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İso
Cihazım
Redmi note 3
Konular
3
yabancı forumlarda bahsetmişler usb board ve anakartta güvenlik diyordu var diye, bende orijinal board üstündeki güvenlik diyodunu kaldırdım ilk başta ac şarj üzerinden şarj aldı sonra şarjı usb olarak gördü bunu yapmadan yeni rom yükledim twrp den , yani sorun anakart kaynaklı olabilir oradaki güvenlik diyodunu kaldırmak da açıkçası riskli ama yapanlar telefonun yeniden şarj aldığını söylüyorlar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• IMG_20180803_121704.jpg
    IMG_20180803_121704.jpg
    4 MB · Görüntüleme: 5

teknisyen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adem
Cihazım
redmi note3 pro
Konular
1
yabancı forumlarda bahsetmişler usb board ve anakartta güvenlik diyordu var diye, bende orijinal board üstündeki güvenlik diyodunu kaldırdım ilk başta ac şarj üzerinden şarj aldı sonra şarjı usb olarak gördü bunu yapmadan yeni rom yükledim twrp den , yani sorun anakart kaynaklı olabilir oradaki güvenlik diyodunu kaldırmak da açıkçası riskli ama yapanlar telefonun yeniden şarj aldığını söylüyorlar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
doğrudur bende powerbanka ilk taktığımda şarj oldu sonra olmadı usb bağlantı gibi ses geliyo ama şarj etmedi.şarj aletleri şarj yapıyo şuan.açıkçası sıkıntılı seninde dediğin gibi.

Üst Alt