Yardım Redmi note 3 recovery mod

iceman1546

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bünyamin
Cihazım
note 3
Konular
4
Merhaba redmi note 3 quallcom 32 telefonumda recovery moda girerken böyle bir ekran geliyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz bir de fastroom için miui kilidi açmamız gerekiyor mu şimdiden teşekkürler .
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

iceman1546

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bünyamin
Cihazım
note 3
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sağolun geçen ay kilidi açtırmak için başvuru yaptım reddedilmiş şimdi tekrar yolladım . Bir sorum daha olacak 8.1.1.0 global stabil var bende şuan önceden hep güncellemeler kendisi gelirdi bu güncelleme geldikten sonra bidaha gelmemeye başladı şuan en son 8.1.6.0 çıkmış sanırım bana gelmiyor sebebi nedir bilginiz var mı ? manuel olarakta kuramıyorum recovery açılmıyor

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
sağolun geçen ay kilidi açtırmak için başvuru yaptım reddedilmiş şimdi tekrar yolladım . Bir sorum daha olacak 8.1.1.0 global stabil var bende şuan önceden hep güncellemeler kendisi gelirdi bu güncelleme geldikten sonra bidaha gelmemeye başladı şuan en son 8.1.6.0 çıkmış sanırım bana gelmiyor sebebi nedir bilginiz var mı ? manuel olarakta kuramıyorum recovery açılmıyor
Maalesef konu hakkında bilgim yok hocam. Son sürüm recovery rom u indirip güncrlleyici uygulaması ile paketi seçip yükleyebilirsiniz

Oyla:
Üst Alt