Redmi Note 3 Pro sürekli açılıp kapanma problemi

notpoz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
abc
Cihazım
redmi note 3
Konular
2
merhaba arkadaşlar,

geçen ay bir forum üzerinden aldığım redmi note 3 pro (32gb) telefonum 3 hafta kadar önce maillerimi okurken birden kapandı. güç tuşuyla açtığımda açıldı ancak 1 dakika kadar çalışıp dondu ve kendini resetledi. Şimdi telefonu ne zaman açsam normal şekilde açılıyor, ana ekran geliyor ancak en fazla 20 sn kadar kullanabiliyorum ve telefon donup kendini resetliyor. bu açık kaldığı sürede de telefonun hareketleri olması gerekenden ağır. mesela sayfa geçişleri olsun, kilit ekranını açtığımda gelen ses 1-2 sn sonra geliyor. kamerayı da açabiliyorum ama o da takılarak ilerliyor, ağır çekim gibi bir nevi.
Ben aldığımda telefona 7.1.9.0 gibi çin tabanlı ama dil yaması yapılmış bir rom yüklüydü. telefon arıza yapıncaya kadar ne rom, root yapmadım, aldığım gibi kullanıyordum. arızadan sonra telefona global ve çin romu attım, unlock yaptım ama değişen bir şey olmadı.
telefon fastboot modda kendine reset atmıyor bu arada, download moda rahatça girilebiliyor, rom atılabiliyor. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu acaba? çözüm önerilerinizi bekliyorum.

bugaloopoke

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih Uslu
Cihazım
Red Mi Note
Konular
1
Hocam selam, aradan yaklaşık bir yıl geçmiş ama sorun neymiş çözebildin mi? Ben de aynı sorundan muzdaribim

zeki gönül

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
15
Slm ayni sorun bende de var nasil duzeltebilirim

Üst Alt