Yardım Redmi Note 3 Pro (SD) Uzmanından Yardım

kuzey.karayel

I <3 Xiaomi
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi mix 2
Meslek
insan kaynakları
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 10.2.1.0 Stable
Telefon Modeli
Redmi Note 3 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Değerli dostlar merhaba,

Redmi Note 3 Pro (SD) için temiz değil resmen tertemiz rom yüklemek istiyorum. Yani İMEİ no'suna kadar silinsin ve sıfırdan kurulum yapmak istiyorum. Cihaz sağıklı açılmıyor.
Aylardır cihaz üzerindeki uğraşlarımı ve cihazın hikayesini aşağıya sıralıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Cihaz rootlu, bl açık. Zamanında malum yöntemle imei yazılmış. Cihaz gayet sağlıklı idi, bir ara ekran kırıldı, yaptım.
Bir ara üst sürüm ya rom yüklemesi yada güncellemesi oldu ve akabinde wifi bluetooth açılmaz hale geldi.
Defalarca kez gerek Twrp ile (farklı twrp ler ilede), gerek stock recovery ile, gerek mi flash tool ile ve gerekse envai çeşit rom yükleme yöntemleri ile her türden rom (stabil, geliştirici, eu, globe, stock, china vs) yükledim ama nafile. Twrp deki tüm seçeneklerden silme yaparakta (data, system vs) rom yüklemeleri yaptım ama yine aynı. Edl moda alarakta romlar yükledim yine aynı. Bazen miflash ile rom yüklerken %100 olmadan "pause" veriyor ama cihaza yine romu kuruyor ve kendiliğinden açılıyor (kanımca romu tam olarak kurmuyor). Açılıyor ama sonuç yine aynı, wifi bluetooth yok. İmeiler ne hikmetse ne yaparsam yapayım silinmiyor. Rom yüklemelerinde alt versiyondan üst versiyona yada üst versiyondan alt versiyonada geçiş yaptım yine aynı. 64 bit miflash ile kurulumlarıda defalarca kez denedim sonuç değişmiyor. Her durumda cihaza rom kurulumu yapılıyor, açılışı gerek rom yüklendikten sonrada gerekse normal zamanlarda da en az 5 dakika sürüyor. Fastboot modda açılışta sıkıntı yok, edl ye de alabiliyorum. Fakat stock mi recovery çıkmıyor. Varsa kurduysam ya twrp olarak recovery açıyor, twrp kurmadıysam stock recovery e geçmiyor. Dahada aklıma gelmeyen bir sürü yöntem denedim sonuç değişmiyor. Rom var, imei duruyor ama wifi bluetooth yok.

Olay bu arkadaşlar.

kuzey.karayel

I <3 Xiaomi
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi mix 2
Meslek
insan kaynakları