Redmi note 3 pro şarz problemi..

sergustav

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sergustav
Cihazım
samsung
Konular
7
Arkadaşlar lütfen acil yardım..

2 gün önce ıptv izleme programı yükledim ( Zaten vardı farklı bir versiyonunu yükledim.) baktım inceledim kapadım , daha sonra telf.konuşurken telf. ısındığını fark ettim anlamadım herşey kapalı gözüküyor aşırı güç harcayan bir şey yok telf.komple açıp kapattım ısınma gitti düzelir gibi oldu fakat bu seferde asıl sorun pili çabuk tüketme sorunu çıktı ne yaptıysam şu ana kadar düzeltemedim.Kurduğum programı zaten kaldırdım ama olayı çözemedim ne yapmam lazım ??? formatmı atmak gerekiyor öyle ise sadeca fabrika ayarlarına dön demem yeterli olurmu ?? yedekleme nasıl yapabilirm mi hesabım aktif oradan yedekleme yapsam yeterlimi?
mi sürümü MIUI 8.1 KARARLI 8.1.1.0(MHOMIDI) (Birde 2 defa telf şarzı % 5 altına düşmüştü şarza taktım 15-20 dakka sonra çıkartmak zorunda kaldım % 20 nin üstünde idi şarz durumu , 25-30 dakka kullandım tekrar şarzı % 5 altına düştü şarza takdım bunların dışında başka bir şey yapılmadı)

sergustav

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sergustav
Cihazım
samsung
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yardım edecek yokmu..mi cloud yedeği varmış cihazı karıştırırken buldum 09-01-17 tarihli onu gerimi yüklesem yoksa fabrika ayarlarınama döndürsem acil yardım bilen arkadaşlar lütfen.( hiç bir bilgim yok.)

sergustav

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sergustav
Cihazım
samsung
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin durumunuzda en sağlıklı yöntem fastboot ile orijinal rom yüklemek gibi görünüyor hocam...
hocam o olay nasıl olacak bana yardımcı olurmusun ??? veya fabrika ayarlarına döndürmek işe yaramazmı..

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Fabrika ayarlarını bir deneyin hocam acak o sistem uygulamalarına dokunmuyor olmalı... Eğer olusa sorun yok ama olmazsa sık sorulan sorular bölümünden fastboot ile rom yükleme rehberlerine bakabilirsiniz.

cengizce

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
7
cantara kardeş benim telefonda redmi note 3 pro bende şarj dolma dorunu var.önceleri 1,5-2 saatte tam doluyordu şimdi bu süre çok uzadı şarj aleti orjinal ne yapmamı önersiniz.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Redmi note 3 Snapdragon bölümündeki rom yükleme konuma bakınız.

Son düzenleme:
Üst Alt