Yardım Redmi Note 3 Pro IMEI WIFI Ve BT Problemi

orcun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orcun
Cihazım
mi 9t
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
kenzo_global_image
Telefon Modeli
Redmi note 3 pro snapdragon
Bootloader Kilidi
Kapalı
Rehber - Redmi Note 3 Pro için Test Point Metodu ile Unbrick Yapma Anlatımı ottoman kardeşimizin anlatımı ile cihazı EDL mode'a alıp romunu kurmuştum, ancak bu sefer imei wifi ve bt gitti. Imei bilgisi yok wifi'ı açıyorum cihaz reset atıyor vs. böyle bir garip sorunla uğraşıyorum. Ne yapmam gerekiyor ? cihaz ise tekrar açılıp android logosu gelip devamlı restart yapıyor. Galiba gene edl usulüyle rom atacağız ama imei ve wifi işini nasıl halledeceğim ? yasal imei kayıtlı cihazdı durduk yere imei nasıl uçabilir ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Tekrar fastboot rom kurulduğunda bu tarz hataların düzeldiğini duymuştum. Temiz bir şekilde tekrar kurulum yapın isterseniz.

Oyla:

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Fastboot temiz kurulum yaparsanız düzelecektir.

Oyla:

orcun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orcun
Cihazım
mi 9t
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Sağolasın hocam, Rehber - MI Flash Tool İle FastBoot ROM Kurulumu burada anlatılmış galiba benimde bilgim olmadığı için bu konularda baya köreldim böyle bu anlatım işime yarar umarım.

Hocam cihaz biraz eski olduğundan farklı bir yol mu izlenmeli emin olamadım. Fakat sıfırdan kurulum yapmanız sorunu muhtemelen çözecektir. Redmi Note 3 SD kullanan veya herhangi biri kurulum konusunda yol gösterecektir. Veya başta kurduğunuz yöntem ile deneyin tekrar.

Oyla:

orcun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orcun
Cihazım
mi 9t
Konular
2
Hocam cihaz biraz eski olduğundan farklı bir yol mu izlenmeli emin olamadım. Fakat sıfırdan kurulum yapmanız sorunu muhtemelen çözecektir. Redmi Note 3 SD kullanan veya herhangi biri kurulum konusunda yol gösterecektir. Veya başta kurduğunuz yöntem ile deneyin tekrar.

İlk anlattığınızı deneyeceğim hocam, olmazsa tekrar edl olayına girip denerim. Maddi olarak zor bir durumda olan arkadaşın cihazı olduğundan onun da hiç bilgisi yok yardım için uğraşıyorum bende, olursa olur olmazsa artık operatörden mecbur birşey bakacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fastboot temiz kurulum yaparsanız düzelecektir.

Dediğiniz gibi denedim. Cihazı fastboot'a alıp bilgisayara bağladım mi flash'ı kurdum vs. rom'u da indirdim sitesinden uygun olanı ancak bu sefer de böyle resimdeki hatayı veriyor. Bunu vermese bile sistem belirtilen dosyayı bulamıyor. ( 0x800700002: executeflash_all_except_storage.bat )

Ekli dosyalar

• xiaomi hata.PNG
    xiaomi hata.PNG
    79,4 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
Oyla:

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Cihazı edl moda alıp kurulum yapmanız gerekecek. Bootloader kilitli görünüyor

Oyla:

orcun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orcun
Cihazım
mi 9t
Konular
2
Cihazı edl moda alıp kurulum yapmanız gerekecek. Bootloader kilitli görünüyor
EDL ile romu atabildi sorunsuz. Sim kartı taktım gsm geliyor 3g vs. çekiyor imei de geri gelmiş sorun yok ama wifi ve bt açık olsa bile hiç görmüyor. Böyle ekrandaki gibi kalıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mac adresine bakıyorum çok garip duruyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Wifi mac adresi sıkıntısı bir iki kişininde başına gelmişti ama sanırım çözemediler. Aşağıdaki adreste sorunu yaşayanlar donanımsal bir sorun olduğundan bahsetmiş hatta birisi arka kapağı açınca çalışmış demiş. Diğer birisi telefon soğukken çalışıyor ama 5 dakika geçip ısındığında bozulduğundan bahsetmiş.

Oyla:
Üst Alt