Yardım Redmi note 3 pro brick oldu pc görmüyor

zeze1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi Alevci
Cihazım
Redmi note 3
Konular
11
Merhaba ben 7.2.5 güncellemesindenn 6.9.22 sürümüne flaşlarken önce yeterli depolama alanı yok gibi bir hata verdi ardından tekrar yaptığım zaman dosya sonuna gelindi diye hata verdi. Bundan sonra ise ne kadar uğraşsamda telefonu acamadım ve 908E olarak görünüyor görev yöneticisinden. Bu işlerden anlayan kişilere sorduğum zaman bana edl kablosu ile çözüleceğini söyledi. Benim ise acilen telefona ihtiyacım var ve bir usb kabloyu soydum kısa devre yapan 2 teli buldum fakat sonrasını getiremedim .LÜTFEN YARDIMCI OLUN.

Gokhannn333

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi note 3
Konular
7
Merhaba ben 7.2.5 güncellemesindenn 6.9.22 sürümüne flaşlarken önce yeterli depolama alanı yok gibi bir hata verdi ardından tekrar yaptığım zaman dosya sonuna gelindi diye hata verdi. Bundan sonra ise ne kadar uğraşsamda telefonu acamadım ve 908E olarak görünüyor görev yöneticisinden. Bu işlerden anlayan kişilere sorduğum zaman bana edl kablosu ile çözüleceğini söyledi. Benim ise acilen telefona ihtiyacım var ve bir usb kabloyu soydum kısa devre yapan 2 teli buldum fakat sonrasını getiremedim .LÜTFEN YARDIMCI OLUN.
kardeşim şu programı dener misin?

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bu öyle programla vs çözülecek şey değil.

rehber konu
Edl kablosunun iki ucunu birbirine temas ettirirken güç tuşuna basılı tutun 20sn ardından güç tuşunu bırakın ve kabloları ayırın.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
kardeşim şu programı dener misin?

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Video Samsung cihazlarla ilgili. Konuda da Odin 3 ile çalışan cihazlar diyor. Xiaomi'lerde Odin ile çalışan telefon var mı?

Zenex 'in de yazdığı gibi 2 çözüm yolu var. Ya edl kablosu yada cihazda test point noktaları varsa içinin açılıp anakart üzerindeki test point noktalarını kısa devre yapmak. Başka bir çözüm yolu yoktur.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt