Yardım redmi note 3 pro bl kilidi ve güncelleme

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
arkadaşlar öncelikle bl kildinin açık olup olmadığını nasıl anlarım ? 7.3.6 dan 7.3.7 ye 80 mb güncelleme geldi indirdim yeniden başlat dedim twcp ile açıldı yüklendi sandım yeniden başlat dedim tel açıldı eski sürümde ve yeni güncellemeyi bu sefer 1.1 gb olarak buldu indirdim tekrar twcp den indiği yeri buldum öyle yükledim. 2. kez böyle oluyor 80 mb ı nasıl yüklerim ? ve bu arada telefonun 6 çekirdeğide sürekli çalışıyor maşallah deepsleep yok neredeyse bu yüzden 1.5 gün beklemeye max 5 saat ekran süresi alabiliyorum. sizlerdede bu sorunlar var mı ? developer de bu sorun yokmuş denilene göre ? ne tavsiye edersiniz ? telefon hakknda kısmında miui sürümü =miui global 7,3 kararlı 7.3.710 ( LHOMIDD ) yazıyor. global son sürüm sanırım. ampere uygulamasında da -280 ma yazıyor ama bu bazen 400 ü çok rahat geçiyorteşekkürler .

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Redmi note 3 bölümünde bl kilidi açmadan global rom kurma konum var. O konudakileri uygulayarak rom kurabilirsiniz. Sizin bl kilidi açık edl moda almanıza gerek yok fastboot moddan kurabilirsiniz.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Twrp varsa zaten kilit açıktır. OTA güncellemeleri bazı cihazlarda Root varsa yada Mi Recovery değiştirilmişse yüklenemiyor. Hata verince de full romu indirmenizi istiyor. Bu nedenle önce 80Mb olan gelen güncelleme sonraki denemede 1.1 GB olarak geliyor.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:

ayuming

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
redmi note 3
Meslek
Elektronik
Konular
18
bende mtk li note 3 bl kilidi olup olmadigini nasil anlarim turkce stabil rom da yuklu ama guncelleyiciden yeni yazilim geldi indirdim ama yuklemiyor cihaza

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt