redmi note 3 miui kaldırma

ozergul

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özer
Cihazım
redmi note 3
Konular
28
merhaba arkadaşlar.
redmi note 3 telefonumdaki miui den sıkıldım. onu kaldırıp yerine salt android kurmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim? salt android kavramı tam uydu mu bilmiyorum ama siz anladınız sanırım :)

ozergul

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özer
Cihazım
redmi note 3
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
böyle birşey mümkün mi arkadaşlar..

lazkopat52

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
iyi
Cihazım
redmi note 3
Konular
6
bu konuyu incele

ozergul

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özer
Cihazım
redmi note 3
Konular
28

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
merhaba arkadaşlar.
redmi note 3 telefonumdaki miui den sıkıldım. onu kaldırıp yerine salt android kurmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim? salt android kavramı tam uydu mu bilmiyorum ama siz anladınız sanırım :)
Miui romdan sıkılmak ne demek? Tam olarak neresinden sıkıldınız? Eğer görsellik ise temalarla değişiklik yapmanızı öneririm.
Sade android'i hiç tavsiye etmem, ayrıca yazılım desteğide alamazsınız, kurduğunuz rom (günahıyla sevabıyla) kurduğunuz gibi kalır.

moordillo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mui 7
Cihazım
redmi note 2
Konular
0

lazkopat52

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
iyi
Cihazım
redmi note 3
Konular
6
bugun eklendi

ozergul

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özer
Cihazım
redmi note 3
Konular
28
bugun eklendi
bakacağım hocam hiç anlamıyorum şu twrpden falan bi yandan da korkuyorum bu işlemi yapmaya.

Aşağıdaki bağlantıyı inceleyebilirsiniz hocam.

sağolun buna da bakacağım hocam.

Hocam kurdunuzmu .İzlenimlerinizi paylaşırmısınız.Pil ömrü,stabilite vs...
hayır daha kurmadım

Miui romdan sıkılmak ne demek? Tam olarak neresinden sıkıldınız? Eğer görsellik ise temalarla değişiklik yapmanızı öneririm.
Sade android'i hiç tavsiye etmem, ayrıca yazılım desteğide alamazsınız, kurduğunuz rom (günahıyla sevabıyla) kurduğunuz gibi kalır.

genel olarak arayüzden sıkıldım galiba. bazı samsung telefonlarda görüyorum arayüzü bana daha çekici geliyor.. tema değiştirdim ama tema değişince genel olarak hiç bişey değişmiyor. sadece bi arkaplan bi de buton renkleri o kadar. ben şu üstten aşağı indirdiğimi kontrol panelin vs de değişmesini isterdim.

sade android i neden tavsiye etmezsiniz? şuanda da yazılım desteği almıyor benim telefon 3 ay önceki haliyle duruyor.

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Bildirim panelini temalardaki kişiselleştirme seçeneklerinden durum çubuğunu seçerek değiştirebilirsiniz.
Onun dışında miui rom çıplak androidten her anlamda daha gelişmiş bir romdur, bunu uzun zaman lg kullanmış ve piyasadaki birçok custom romu denemiş biri olarak söylüyorum, naçizane tecrübelerim.
Yazılım desteğine gelince ben mi4 kullanıyorum, resmi siteden geliştirici/beta rom kurulu ve haftalık güncelleme alıyor(son dönem android M ye geçiş olacağı için güncelleme verilmiyor) Eşimde bilmem kaç yıl önce çıkan mi3 modeli var miui v5 ile başlamıştı, sırasıyla v6 ve v7 güncellemesi aldı, piyasadaki birçok telefonla hala aşık atıyor, yazılım olarak geride kalmadı yani.
Redmi note 3 için türkçe barındıran resmi rom şu an yok sanırım, fazla bilgim yok yanlış birşey söylemek istemem, ama yakında gelecektir diye düşünüyorum, bu sorunlar türkiyeye resmi giriş yapmadığı için yaşanıyor, ama resmi olarak girdimide fiyatlar iyice yükselecek...
Neyse, özetle telefonu ingilizce kullanmak zorundada kalsam, miui romdan vazgeçmem.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt