Aynen daha 4g bir yeni doğmuş bebek gibi biraz zamana ihtiyaç varEğer telefonunuzun 4G ile ilgili bir sıkıntısı yoksa (cihazın özelliklerini bilmiyorum) ve 4G olmadan yapamam, hemen acilen 4G'ye geçmem gerekiyor diyorsanız 2 seçeneğiniz var.
1.seçenek operatörünüzü değiştireceksiniz.
2.seçenek telefonunuzu değiştireceksiniz.
Eğer elzem bir ihtiyacınız yoksa, sistemin oturmasını bekleyeceksiniz.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Her zaman yazıyorum. Şu anda ülkemizde mobil dünya için en gereksiz şey 4G. Bu 4G'nin faydasını download haricinde görmek mümkün değil ki. İnternetten video izlemek için zaten 3G oldukça yeterli. En fazla 3Mbit bile yeter de biz geniş düşünelim, 8mbit internet ile sıkıntı yaşamanız mümkün değil. Ha eğer sıkıntı yaşayan varsa, burada sorun 3G'de değil hizmet aldığınız operatördedir. Çünkü 3G, 42Mbit hıza kadar destek vermektedir.Aynen daha 4g bir yeni doğmuş bebek gibi biraz zamana ihtiyaç var
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne konustunuz bee sonuna kadar haklısınız Çetin hocam.Her zaman yazıyorum. Şu anda ülkemizde mobil dünya için en gereksiz şey 4G. Bu 4G'nin faydasını download haricinde görmek mümkün değil ki. İnternetten video izlemek için zaten 3G oldukça yeterli. En fazla 3Mbit bile yeter de biz geniş düşünelim, 8mbit internet ile sıkıntı yaşamanız mümkün değil. Ha eğer sıkıntı yaşayan varsa, burada sorun 3G'de değil hizmet aldığınız operatördedir. Çünkü 3G, 42Mbit hıza kadar destek vermektedir.
Download deseniz, 2 film indirince yada mesela 1 saatte kotanız bitebilir. Günün vazgeçtim, ayın kalan günlerinde ne yapacaksınız?
Evimde 24Mbit internet var, neye yarar? 10 gün sonra 3Mbit. Kalan 20 gün 3Mbit ile idare etmek zorundayım. Allah'tan yine interneti kesmeyip hızı düşürüyorlar.
Sorarım şimdi, 75GB AKN bile yetmiyorken ve 60 küsur TL her ay bayılırken, mobil operatörlerin vereceği kota ve fiyat ne olacak. Hiç düşünülüyor mu? Tamam ilk ay hediye birkaç GB veriliyor da ne fayda?
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk